![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Βρισκεσε στον δρόμο κ κάνεις τα δικά σου. όταν ξαφνικά ένα άλλο μηχανάκι έρχεται κ σε κλεινη..κάνεις ελιγμό κ όλα καλά!..βλέπεις μετά οτι είναι συνοδευτικό καπιου υψ.ιστάμενου..κ λες δεν βαριεσε!...σε περίπτωση όμως που εσύ δεν τα καταφέρεις με τον ελιγμό κ απόκτησης οικόπεδο...μετά τι γινετε?...λες δεν βαριεσε παλι κ πλερω απο την τσεπη σου?? η" κάτι άλλο??..για πείτε μου.να μαθαίνουμε!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξένο πλερώ και μαθαίνουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xenos , αν έχει γίνει ενώπιον πολλών, θα σε πληρώσει και για τη μηχανή αλλά και τη σιωπή σου...εάν δεν υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες απλά φρόντισε να έχεις πληρώσει την ασφάλειά σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
.....μόνον αν είναι μικτή .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
xeno μην μπερδεύεσαι στον δρόμο των υψηλά ισταμένων προσώπων για να έχεις την ησυχία σου.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου αυτό είναι λαχείο.Είναι σαν να τρακάρεις με πυροσβεστική.Θα βρεις ποτε το δίκιο σου??????????????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χ**ε μέσα...........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για σκέψου να αγοράσει οικοπεδάκι ο ασφαλίτης?
Αν φταις θα πληρώσεις το βάρος του σε χρυσό, και είναι και αρκετά σωματώδεις!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά ..το να τρακάρω με όχημα δημοσίου ξέρω οτι ειναι άστα βραστα..θα πάρει χρόνο να βρεις το δίκιο σου κ πιο πολλή χρόνο να πάρεις τα λευτα σου!..τα άτομα που κάνουν συνοδεία σε κάτι εφοπλιστές κ κάτι άλλους πλούσιους δεν είναι όλοι της αστυνομίας.ούτε της ασφαλείας αθηνων...είναι άτομα απο εταιρίες σεκιούριτι που έχουν άτομα για αυτές τις δουλείες....σε περίπτωση που είναι τα άτομα της αστυνομίας οφείλουν να οδηγούν μηχανές αστυνομίας η" να φέρουν διακριτικά αστυνομίας-φάρους.σήματα.κτλ....σε κάθε άλλη περίπτωση το να έχει φάρο κ συρηνα ενα μηχανάκι εκτός της αστυνομίας ειναι παράνομο...εγώ σε αυτή την περίπτωση ατόμων αναφέρομαι που είναι απλά συνοδεία!!!
![]() |
![]() |
|
|