![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() το προγραμμα στην αρχη της εβδομαδας, ελεγε για αλλα μερη...........την τεταρτη στον καφε, η προσκληση απο τρελους και παλαβους φιλους, μου ακουστηκε καλυτερη ![]() η ζωη ειναι ενα ρισκο........και εγω αρκετα ριψοκινδυνος, για να περασω μαζι τους ενα σχεδον τριημερο ![]() η αληθεια ειναι οτι αξιζε το ρισκο.......η παρεα καταπληκτικη, το νησι ομορφο, το φαγητο ακομα πιο ομορφο........τα ξυδια αρκετα ![]() να ευχαριστησουμε την παρεα για την προσκληση και για το ομορφο τριημερο που περασαμε μαζι........... ![]() ![]() ![]() ![]() παρτε και ολιγες φωτο................ ![]() παρασκευη απογευματακι............μετα απο μια πολυ ομορφη διαδρομη,φτασαμε στο καραβακι ![]() μια φωτο για τον γνωστο αντιπαθητικο......... ![]() απολαυση........... ![]() ![]() τα μπαγκαζια....ελαχιστα, γιατι ο αντρας απο 2 πραγματα ξεχωριζουμε ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
συναντηση με την παρεα...........και βουρ για βραδυνο μπανακι
![]() μιλαμε για πολυ κρυο............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μετα το μπανακι...........φυσικα μας ανοιξε η ορεξη
![]() το μενου ειχε μεχρι και κατσαριδες της θαλασσας........... ![]() ![]() ![]() και φυσικα....after, με κοκτειλς ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η επομενη ημερα ηταν αφιερωμενη στην γνωστη παραλια του Σιμου...........χωρις κοσμο ηταν πανεμορφη, με απιστευτα νερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η τρελοπαρεα......ψιλομαζεμενη, μετα απο μια χορταστικη ημερα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χλιδα......μανιακη σΕ λεω
![]() κακοπερνας ρε μπαγασα......... ![]() ![]() ![]() φεγγαραδα στου Σιμου το 2004, τον Ιουλη....τι μΕ θυμησες τωρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
περιμενε.............θα σε φτιαξω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο γιαννακης..............με τον φιλο του
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() παρτε και μια τρελα.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να βαλουμε και καμμια φωτο με τα μηχανακια...............για να μην ξεχναμε ΤΙ φορουμ ειμαστε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και μια με λοξη ματια...........που λεει και ενα φιλαρακι μου ![]() ![]() |
![]() |
|
|