![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
δεν μπορώ να καταλάβω πως μετριέται...
ας δεχτώ, ότι όντως είναι συνδεδεμένοι 1100 χρήστες [πώς ακριβώς?, ταυτόχρονα?, προφανώς.... αυτό συνήθως αναφέρουν τα φόρουμ...] Οκ, λοιπόν, από αυτούς .... μέλη είναι περίπου 400 και 700 επισκέπτες το καταλαβαίνω μέχρι εδώ το παρακάτω όμως δεν μου ταιριάζει....-----> το τελευταίο 24ωρο, λέει..., επίσκεψη συνολικά 266 μελών.... ή εγώ γέρασα και χάζεψα ή μετράτε ως συνδεδεμένο χρήστη όχι αυτόν που είναι σε πραγματικό χρόνο, αλλά πάνω από 24 ώρες.... χάζεψα? |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
χα χα χα .... δεν γέρασες τόσο πολύ, αλλά εσύ Κωστάκη, μην κουράζεις το μυαλουδάκι σου με τέτοιες λεπτομέρειες ..... (άλλωστε το σύστημα μετρήματος, είναι ίδιο σε όλα τα φόρουμς - φτιαγμένο απ' την vbulletin) Εσύ κοίτα να κάνεις κανένα ταξιδάκι να σε απολαύσουμε .... ![]() Αν πάλι επιμένεις, έλα στον επόμενο καφέ, να τα μάθεις όλαααααααααααααα ....... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εκτός από το χιούμορ, δεν πήρα σαφή απάντηση
υπάρχει και άλλο κουφό συνολικά μέλη 2.500 και συνδεδεμένα σχεδόν τα μισά, πρωτάκουστο..... Κυριακή πρωί? Υ.Γ. το vBulletin είναι παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα......, δηλαδή μπορείς και την ρυθμίζεις π.χ. για να αναφέρει ως συνδεδεμένους χρήστες όλους των τελευταίων 5 ημερών, τριών ημερών κτλ. ή και τους πραγματικά online με μέτρημα ανά 30 δευτερόλεπτα, δοκιμάστε το οπότε λογικά θα έχετε κάπου λάθος ρύθμιση Last edited by Doc; 30-05-2010 at 08:36. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω το ιδιο κανω....
το θεμα με τα γεραματα πρεπει να το ξαναδουμε...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχάάά....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mακάρι να ήταν όλοι οι γέροι σαν κ σένα DOC
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβες φίλε ??
είναι αυτοί που έχουν συνδέσει το gsforum με τον βηματοδότη τους ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να είσαι εκτός με kλειστό pc,
και να φαίνεσαι συνδεδεμένος........... ![]() λέω εγώ........... ![]() Last edited by riko46; 31-05-2010 at 10:14. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οn line R1200GS manual | Carduelis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 22-04-2010 12:15 |
Manual on line για f650gs | andreas 75 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 06-02-2010 16:18 |
Ξεμάτιασμα on line!!!! | Carduelis | Αστεία Video | 6 | 06-02-2010 14:13 |
on line shop tei.....de ??? | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 29-12-2009 22:04 |
Οn-line παρακολούθηση πλοίων | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 19-02-2009 01:19 |