![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το Σάββατο 5/6 και την Κυριακή 6/6 θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου ο 3ος αγώνας του Ελληνικού πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας
όπου τρέχει και η Έλικα(BMW) με δύο 1000RR (το ένα με το Σινιώρη). Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία για Κυριακάτικη μοτοβόλτα εν όψη και του αγώνα.... Εκκίνηση από Χανιά, ΒΙΟΠΑ 10:30 τη Κυριακή, 6/6 Ο αγώνας ξεκινά περί τις 13:30 (οι μεγάλες κατηγορίες). Περισσότερες σχετικές πληροφορίες στο παρακάτω σύνδεσμο : ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙ 06/06/2010 |
|
|||
|
|||
![]()
καλο μου ακουγεται!!!!
το συζυταμε και το βραδυ!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
για ξυπνατε κοπελια!!!!!
τι θα γινει? ποιος ειναι μεσα για αυριο? και τι καιρο θα εχει ετσι???? |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ουρανός συνεφιασεεε ψιλι βροχούλα επιασεεε
που λέει και το γνωστό τραγούδι. Μαλων για βροχή το βλέπω αύριο. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
10.30 στο ΒΙΟΠΑ Γιαννη αν δεν βρεχει!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, βάζουμε ένα αδιαβροχάκι στο πάτο μιας βαλίτσας και πάμε...
Στο Διαδύκτιο δε βλέπω πουθενά βροχή. Ο ΜΕΤΕΟ (εδώ) μου έδωσε ελάχιστη πιθανότητα για ελαφριά βροχόπτωση, τοπικά και κατά διαστήματα περί τις μεσημεριανές ώρες, κυρίως στους ορεινούς όγκους... ............δηλαδή χαλαρά και άνετα........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() και μένω μέσα εξαιτίας μια νου μηχανικού ![]() πάει το ελεύθερό μου Σαββατοκύριακο ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κρήτη - ιδέες/προτάσεις για διαμονή | Kimwnas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 02-06-2010 17:27 |
Κρήτη / Πρωτομαγιά 2010 στο Φαράγγι και στη Παραλία Τρυπητής... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 92 | 11-05-2010 23:56 |
Φύγαμε για Κρήτη 19-21/2/10!!! | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 122 | 22-02-2010 12:25 |
Εμπρηστικος μηχανισμός και Μοτό | essel | Ελλάδα | 14 | 30-08-2009 13:29 |