![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλημερα,εχω ενα 1200gs του 2006.Λοιπον εχω 2 προβληματα.
1.οταν ειναι κρυο μου κανει αρρυθμιες στο ρελαντι μολισ το βαζω μπροστα κ 2.μολισ ζεσταθει πολυ στο κατεβασμα απο 3 σε 2 καποιες φορες μου εχει σβησει. μηπως μπορει καποιος να μου πει 1 γνωμη να ξερω πως να κινηθω σας ευχαριστω πολυ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την βενζίνη που βάζεις την προσέχεις ;;;;(αν και έχει φίλτρο ψιλό)Αλλά μπορεί και νεράκι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θεωρώ ότι έχεις τσεκάρει καύσιμο από διαφορετικές πηγές,
ανάλογα βέβαια και με τα χιλιόμετρά της : έχεις αλλάξει ποτέ φίλτρο βενζίνης ? βαλβίδες έχεις ποτέ ρυθμίσει ? σου έχουν ποτέ ρυθμίσει τα σώματα του ψεκασμού ? Το ρελαντί διατηρεί ψηλά τις στροφές του κινητήρα όσο αυτός είναι κρύος. Αρύθμιστος κινητήρας δεν διατηρει τις στροφές όπως προβλέπεται. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σ ευχαριστω..βαλβιδες ρυθμισα πριν 4.000 χλμ στο σερβις των 40000 στο γερακα..
το σωμα ψεκασμου οχι...να το ζητησω απ την bmw οτν παω...? |
|
|||
|
|||
![]()
θεωρητικά θα επρεπε να έχουν παρατηρησει αρρυθμία αλλά αν δεν είσαι παρών να τους κινητοποιήσεις...
![]() αν το πήρες από εκεί και δούλευε κανονικά κοίταξε για το φιλτρο βενζίνης αν εχει ποτέ αλλαχτεί, και "φύσηξε" αυτό του αέρα.... |
|
|||
|
|||
![]()
ok..ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
iPad: τα προβλήματα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-fi αναγνωρίζει η Apple | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 14-04-2010 23:29 |
R1200GS 5 ετών χωρίς προβλήματα!!!! | ThanDim | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 12-04-2010 13:19 |
Τελικα τα F650 & 800 GS εχουν προβλήματα? | plinakos | Νέα μοντέλα BMW | 15 | 08-03-2010 21:42 |
Δύο ερωτήσεις ? | eolos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 82 | 01-09-2009 12:45 |
Οι Δύο Λύκοι...... | danaos | Διάφορα | 17 | 20-08-2009 20:47 |