![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Exω ενα adventure του 07 και οταν πηγα να συμπληρωσω λαδι ειδα στο καπακι ενα παχυρευστο υγρο στα γαλα .το σκουπισα συμπληρωσα λαδι και ξαναδουλεψα τον κινητηρα.υπαρχουν και παλι στο καπακι τετοια καταλοιπα σαν παχυρευστο γαλα και υπαρχει και η μυρωδια βενζινης μεσα στα λαδια.να σημειωσω οτι δεν εχει γινει υπερθερμανση κινητηρα ουτε διελευση απο νερα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
To ξαναειπαμε οτι το ασπρο - μπλε κουτι της ΦΑΓΕ που γραφει 80% λιπαρα
![]() ![]() ![]() Last edited by Gemat; 08-01-2011 at 15:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Κανονίστε παλι με τα παλιολάδια να βγόύνε τα κανόνια του ναβαρονε!!!
![]() ![]() ![]() ![]() φιλαρακι, αν παντως μυριζουν τα λαδια σου βενζινη ![]() ![]() μηπως η μουργα που βλεπεις ειναι σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες? ![]() εγω θα σκευτομουν και το ενδεχομενο δολιοφθορας--τραβηγμενο μεν....αλλα.... Last edited by vasorfa; 08-01-2011 at 14:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε ,εγώ θα άλλαζα αμέσως λάδια και φίλτρο λαδιού. Αυτά είναι σημάδια ότι το λαδί τα`χει παίξει , κοινώς γέρασε (ασχέτως ποσά χλμ έχει κάνει). Εάν βάλεις καινούρια και σε μικρό διάστημα παρουσιάσει τα ιδία πρέπει να πάει συνεργείο για έλεγχο . Εάν δεν αλλάζεις λάδια μόνος σου και πας έτσι κι αλλιώς συνεργείο ,εννοείται ότι θα το αναφέρεις άμεσα στον μηχανικό σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευκολα καταλαβενει κανεις γιατι καποιοι αγοραζουν ακομα γιαπωνεζικα επειδη ξερουν απο καλο γαααλαααα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με το θεμα σου βλεπω αλλη μια φορα οτι ο καθενας ποσταρει σε μια απορια μονο και μονο για να πει το μακρυ του και το κοντο του. Τελος παντων... επειδη μου ειχε τυχει και εμενα(θα βρεις παρομοιο θεμα στο φορουμ) .... σε πρωτη φαση αλλαξε τη τσιμουχα (στρογγυλη ροδελα) στην ταπα λαδιου, γιατι ειναι πιθανον απο τα νερα βροχης, υγρασια, να εχει παρει μεσα και να σου το μαζευει εκει επανω. Εμενα το φαινομενο ηταν εντονο το χειμωνα και μηδαμινο το καλοκαιρι, μεχρι που αλλαξα τη ροδελα σε μια αλλαγη λαδιωνν και ησυχασα. Μετα τσεκαρε και τη σταθμη του ψυγειου σου. Αν εχεις διαρροη στα λαδια, τα πραγματα ειναι δυσκολα, αλλα δε βαζουμε και με τη πρωτη το πιο στραβο στο μυαλο μας. Αυτα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτο που είπαν ο συντοπίτης είναι. Το έχω δει και εγω μετα απο ανεπαλυλα πλύσηματα η ταπα τις εισαγωγής του ελαιου δεν εφαπτει Σωστά με αποτέλεσμα να κάνει
Αυτό!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εσύ τώρα τι έγραψες το μακρύ σου ή το κοντό σου?
Θα σε παρακαλούσα λίγο πιο προσεκτικός και χαλαρός στις εκφράσεις για να μην δημιουργούνται εντάσεις. ![]() Το βράδυ πάντως σε περιμένουμε στην συνάντηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
paidia eyxaristw poli olous sas
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΔΙΑ | basilis76 | Διάφορα | 11 | 01-12-2010 12:53 |
ΠΛΕΞΟΥΔΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ... | lostre7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 25-11-2010 15:59 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 08:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 13:20 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 21:52 |