![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ SHOEI XR1100 ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΝΤΙΟΥΜ..ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 59 εκ.
ΤΟ ΜΙΝΤΙΟΥΜ ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ 58-59 ΕΝΩ ΤΟ ΛΑΡΤΖ 59-60.. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΑΡΤΖ??? ![]() ![]() ![]() ΥΓ.ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω να μην το αλλάξεις. Και εγώ τον ιδιο ενδοιασμο ειχα. Στην αρχή το έβαζα μονο σε κοντινες αποστάσεις γιατι κόντευα να σκάσω. Τώρα ομως έστρωσε. Εκατσε η επένδυση και ειναι μια χαρα. Αν παρεις το large θα ειναι ψιλοάνετο απο την αρχή αλλα μετα... θα πλέει το κεφάλι σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να το δοκιμάσεις πρώτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε αγγελίες λόγω λαθους. Βουρ σε κατάστημα και έπειτα παραγγελία.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ LARGE ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ,ΕΚΑΤΣΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ,ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ,Ε?
|
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερα το medium!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για το μεγεθως τις καφαλης σου ειναι το καταλληλο μεγεθος
καλαφορετο |
|
|||
|
|||
![]()
να υπολογίζεις ότι αν είναι το κυρίως κράνος σου και το φοράς συνέχεια θα ανοίξει (τα μαξιλαράκια θα πιεστούν )
Στο δικο μου system 5 που το πήρα στο όριο προς τα πάνω τωρα πλεει ![]() Αν και το φοράω μόνο σε διαδρομές μεγάλες και όχι στην πόλη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν είσαι στα 59cm μην έχεις δήλημα. Εισαι Large ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΟΙ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΔΙΟΥΜ
![]() ![]() ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΛΙΓΟ ΣΦΙΧΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥ.. Υ.Γ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΡΑΝΟΣ SHOEI ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΤΟ XR1100TC-5 ΑΠΛΩΣ ΤΡΟΜΕΡΟ,ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ,ΑΨΟΓΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ.. |
|
|||
|
|||
![]()
ποσο κοστισε φιλε μου?
|
![]() |
|
|