![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος και δεν είμαι καλά
![]() Από πέρσι το καλοκαίρι λέω να γραφτώ στο φόρουμ, μετά από κάλεσμα, ενός φίλου με gs, αλλά... δεν προλάβαινα. Όσο για το "αλλοδαπός", το γράφω γιατί έχω varadero ![]() ...αλλά εξίσου πολυταξιδεμένο σε μοναχικές και ομαδικές αποδράσεις, Ελλάδα, Ασία και Ευρώπη, ανατολικά και δυτικά . . . και χωρίς βλάβες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφοβα αδελφε,δεν ειναι ρατσιστες εδω.
Δεχονται και Α.Μ.Ε.Α σαν και εμας,εδω ![]() Καλως ηλθες συναδελφε Βαραντεριαρη. Το καλο το ΜΚ1 σαν το δικο μου εχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ,καταλβα ποιος εισαι.
Με τρελλαααααααααααααααααααααααααααα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() . . . . . . . Το ΜΚ2. . . το ευρωπαϊκο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να αρχιζω να σε φανταζομε με BMW και εσενα? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες ΑΔΕΡΦΕ.
Εμένα με έχουν τρελάνει. HONDA NT 700 Ιο απόλυτο εργαλείο μετά το varadero ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικά με την λίμνη. . . άψογα, ψήσιμο, μεταμεσονύκτιο μπανάκι, καλή παρέα και οι αρκουδό - λύκοι, μόνο στα παραμύθια, μας πήραν από φόβο, άσε που μας ξέρουν από παλιά, (χρόνια κάμπινγκ στα βουνά).
Όσο για το GS, μου 'κανε κλικ όταν ήμουν Γερμανία, αλλά . . . να το πω; . . . Θα το πώ ευγενικά ![]() Ένα LT, όμως το γλυκοκοιτάζω, είναι μέχρι να το κάνω καμιά καλή βόλτα και να κολλήσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
15 - 16 θα είμαι Μύτικα, αν είναι τα λέμε. Πρέβεζα σπούδαζα ραδιοτηλεγραφητής το "84; "85; και έχω φιλαράκια, φορτηγατζήδες και panos74. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: