![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μου χάλασε το κομπρεσέρ από το Α/C του αυτοκινήτου . Ξέρετε κάποιον ΚΑΛΟ μάστορα να δω τι θα κάνω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν ανταλλακτικο απο οσο ξερω ειναι ακριβο,οποτε δυσκολο να τη βγαλεις οικονομικα.Ξερω Καλλιθεα που επισκευασε φιλος μου σε astra.Ειναι στο υψος του Πλαισιου(ανδρομαχης κ δαβακη)στο παραλληλο στενο της δαβακη.Αν δε σου πεφτει μακρια πες μου να σου βρω τηλ.
|
|
|||
|
|||
![]()
OK σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Η αντιπροσωπία μου είπε 1000€+ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1000€ μαλλον για ολο το a/c.Για τον συμπιεστη αναφορικα εδωσε 350 και οχι επισκευη,αλλαγη με νεο αυθεντικο.Αν δεν βαριεσαι και δε βρεις κατι καλυτερο,κανε μια προσπαθεια
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κλιματισμός αυτοκινήτων Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Ανδρομάχης 153 Καλλιθέα τ.κ. 176 72 Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9518255 |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Ναι, όπως τα λέει ο Γιάννης !!!! Χωρίς να έχω "δουλέψει" με τον συγκεκριμένο μάστορα, έχω ακούσει καλά λόγια .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αντρεα το κομπλαρες με στροφες πολλες και στην εκανε???????
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να σου πω την αλήθεια πραγματικά χέστ....α, εμείς να είμαστε καλά και να βγάζουμε λεφτά να πετάμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ θα τον πάρω αύριο και ελπίζω να είναι Αθήνα. Μακάρι να κάνει 350 γιατί για την ακρίβεια, η αντιπροσωπεία μου είπε 1000 κομπρεσέρ και 350 αλλαγή το ψυγείο που έχει μια τρυπούλα και χάνει το φρέον +τα εργατικά. Το κακό είναι ότι όλα ξεκίνησαν απο την αθώα τρυπούλα που με άφησε χωρίς φρέον και παράλληλα το κομπρεσέρ χωρίς λαδάκι
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πήγαινε πρώτα στην αντιπροσωπία να σου πούνε τι πρόβλημα έχεις ακριβώς και μετά πας σε κάποιο εξωτερικό μάστορα γιατί άμα δεν ξέρεις το πρόβλημα μπορεί να σου αλλάξουν το μισό αυτοκίνητο και μετά να σου έρθει ακριβότερα η ζημιά
![]() |
![]() |
|
|