![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() . Μου τη δίνει που .... η Κρατική μηχανή εξασκεί όλη της την τυπικότητα, καθώς και την αυστηρότητα στους νομοταγείς κ "έντιμους" πολίτες ...... Η Υπόθεση: Προ έτους, πούλησα σε συγγενικό μου πρόσωπο, το εξοχικό μου, στο Καβούρι Αττικής. Μαζί με το ακίνητο, του "χάρισα" και το τηλέφωνο, μιάς κι εγώ ήμουν πλήρης και μου ήταν άχρηστη η γραμμή. Αφού ήταν συγγενής μου, δεν το έβρισκα απαραίτητο να αλλάξω στ' όνομά του τον αριθμό. Αυτός, σαν συνεπής, μου το ζήτησε μόνος του. Σήμερα το πρωί λοιπόν, πάω μιά κ δυό στο υποκατάστημα του ΟΤΕ Παλαιού Φαλήρου, όπου ανήκει το Καβούρι, για να μεταβιβάσω τον τηλεφωνικό αριθμό. Δροσιά μέσα στο κατάστημα - εγώ ξαναμμένος απ' την μοτό - χλίδα λέω, μπράβο σε δημόσια υπηρεσία. Φτάνω στο γκισέ γρήγορα γρήγορα, και τους λέω το αίτημά μου. Η απάντηση, ξερή/κοφτή ..... (λίγα λόγια κ σταράτα .... ή μάλλον, τα πολλά λόγια είναι φτώχια). 1. Τις αστυνομικές ταυτότητες και των δύο .... 2. Να παρευρίσκονται ΚΑΙ οι δύο .... 3. Τους τίτλους κυριότητος του ακινήτου ..... 4. Τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΚΑΙ των ΔΥΟ !!! Και ερωτώ .... άντε τα ΔΑΤ .... εντάξει .... Τον δεύτερο συμβαλλόμενο, αυτόν που θα "λάβει" την γραμμή .... άντε πες κι αυτόν, τον θέλει παρόντα. Τα συμβόλαια του σπιτιού, ΤΙ ΤΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ???? Δηλαδή σε ένα νοικιάρικο, δεν μπορώ να του μεταβιβάσω το τηλέφωνο ???? Αλλά το "4" ... είναι "όλα τα λεφτά" ..... Τις φορολογικές ενημερότητες .... γιατί τις ζητάνε ???? Όταν διάφοροι "ΚΥΡΙΟΙ" (ΜΑΥΡΟΙ στον Τειρεσία) πηγαίνουν στις τράπεζες, από την μία στην άλλη, κ παίρνουν ασύστολα μπλοκ επιταγών, εκεί δεν πρέπει να τους ζητήσουν τα "διαπιστευτήρια" ????? Ή εκεί υπάρχουν άαααααλλα συμφέροντα κ δίνονται τα 50άρια μπλοκ χωρίς ερώτηση ???? Και όταν πηγαίνουμε εμείς για να πάρουμε νέο μπλοκ, σου λέει: Αχχχχχ όοοοχι ..... δεν μπορώ να σου δώσω μπλοκ, γιατί έχεις δύο (2) φύλλα που κυκλοφορούν ακόμα ...... Και του λες, τα δύο φύλλα θα "γυρίσουν" σε τρείς μήνες .... Μέχρι τότε με τί θα κινηθώ ?????? .......................................................................... μούγκα ....... ![]() ![]() ![]() Σημειωτέον ότι, στα 34 χρόνια της επαγγελματικής μας καριέρας, δεν έχει "χτυπήσει" ούτε μία επιταγή - ΠΟΤΕ - ούτε από λάθος ..... ![]() Κι έρχεται σήμερα, να μου ζητήσει φορολογική ενημερότητα, γιατί ?????? Για μια απλή μεταβίβαση τηλεφωνικού αριθμού ...... ![]() .
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα δανείζατε την μηχανή σας ; και αν όχι γιατί ; | frits | Γενικά - Αναβάτης | 98 | 12-12-2011 15:13 |
Πως να μην φορτώνετε την μηχανή σε φορτηγάκι... | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 19-06-2010 20:41 |
Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας την Πρωτομαγιά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 2 | 30-04-2010 13:17 |
Έκανε το γύρω του θριάμβου... και έπεσε από την μηχανή! | Black_Shadow | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-08-2009 23:48 |
Επεκτείνεται το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης σε όλη την Αθήνα | wolferin | Διάφορα | 3 | 30-06-2009 11:29 |