![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους παιδιά...
Έχω ένα 1100 GS με αρκετά δυστυχώς προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Το πιο πρόσφατο είναι ότι η μηχανή μετά από κάποια χιλιόμετρα σβήνει ξαφνικά και μετά από μερικά λεπτά (δεν έχω καταλήξει ακόμα πόσα) ξαναπαίρνει μπροστά. Τον τελευταίο καιρό την χρησιμοποιώ μόνο για κοντινές αποστάσεις και δεν το έχει ξανακάνει. Δεν μπορώ όμως να κάνω μεγάλη βόλτα για τον φόβο να με αφήσει στην ερημία (ζω στην επαρχία). Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβάινει και αν μπορεί να αντιμετοπιστεί από εμένα? Αν υπάρχει επίσης και κάποιο τηλέφωνο ή site για ανταλλακτικά ευπροσδεκτο. Η μίζα αν εξαιρέσουμε ότι έχει παλιώσει και κάνει που και που νερά, δουλεύει κανονικά. Απλά η μηχανή δεν παίρνει. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον |
|
|||
|
|||
![]()
χαιρετώ την όμορφη Νάξο....
εάν δεν έχεις ρεύμα και στα λαμπάκια, κοίταξε και τον διακόπτη κάτω από τη κλειδαριά !!!! ως πρώην κάτοχος 1150 όπου δεν διέφερε ουσιαστικά από το 1100 είχα το ίδιο θέμα όπου καθώς γύριζε το τιμόνι, σε κάποιο σημείο είχε ξηλώσει κάποιο καλωδιάκι και μου έσβυνε..... Ο μηχανικός μου είχε πει ότι οι κλειδαριές του 1150 έβγαζαν αυτό το πρόβλημα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
HALLSENSORS ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1150€
|
|
|||
|
|||
![]()
Η όμορφη Νάξος ανταποδίδει και περιμένει τo GS Forum να την επισκεφτεί...
Φίλε μου θα κοιτάξω αυτό που λες, φοβάμε όμως ότι δεν ειναι αυτό... Στα λαμπάκια έχω ρέυμα. Μόνο το όργανο βενζίνης - θερμοκρασίας ελιναι καμένο. Σαν να σβήνει επείδη ζεστένεται κάτι... Όσο για το Hall sensors φίλε Pits αν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος θα βοηθούσε. Δηλαδή, που βρίσκεται και αν μπορεί να αλλαχθεί από εμένα. Το googlara αλλά δεν εβγαλα άκρη... Άσχετος γαρ!!! Τελοσπάντων η μηχανήμου έχει περάσει πολλά και έχει στοιχίσει άλλα τόσα... Αλλά είναι ανάγκη ρε μάγκες, δεν είναι μεταφορικό! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κοιτάς και τον διακόπτη της νεκράς στο πλαϊνό σταντ;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Pits respect!!! Αλλά έχω την θολή εντύπωση ότι αυτά τα άλλαξα ήδη πριν από λίγο καιρό. Με είχε αφήσει η μηχανή μετά από πλύσιμο σε πλυντήριο και άλλαξα νομίζω αισθητήρα ανάφλεξης...??? θα ψάξω τα χαρτιά από το συνεργείο για να δω πως ακριβώς το λέει. Όσο για το πλαϊνο σταντ θα το τσεκάρω γιατί έχει φάει γερους τσαμπουκάδες, αφού το κεντρικό καταργήθηκε... Λέω πάντως όταν λασκάρω από δουλειά, να το πάω μια γερή βόλτα και να δω στα πόσα χλμ ή πόση ώρα μετά θα σβήσει και μετά από πόση ώρα θα ξαναπάρει μπροστά. (Αν πάρει...)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν μάθεις κάτι, ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά, μετά από αρκετές κοντινές βόλτες, το ξαναέπαθε. Έκανε κάτι σαν σκάσιμο - μπερδέμα - τσαφ και έσβησε. Πήγα στην παραλία με τα πόδια και όταν γύρισα πήρε μπροστά και όλα μέλι γάλα!!!! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει... Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι, το λαμπάκι της ρεζέρβας ανάβει μετά από ελάχιστα χλμ αφού βάλω βενζίνη. ή τουλάχιστων έτσι μου φαίνετε. Να θυμίσω πως το όργανο ένδειξης βενζίνης δεν δουλεύει πια. Μόλις βρω χρόνο θα τις βάλω λίγο χέρι, μήπως πέσει το μάτι μου πουθενά ύπποπτα και θα ενημερώσω...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
D.i.y Αλλαγη φλαντzας θαλαμου καυσης .. σε bmw gs 1100 | point zero | Τεχνικά θέματα διάφορα | 65 | 06-05-2010 23:11 |
Μηδενισμός ABS σε 1100 GS | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-04-2010 11:07 |
BMW R 1100 R | thetrefoil | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 4 | 18-11-2009 18:57 |
GS 1100 95 | skippybi | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 12-10-2009 23:46 |
R 1100 GS | Vasilis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 19-03-2009 00:39 |