![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα...
Σήμερα λοιπόν έχω πάει στο Γέρακα για αλλαγή δισκόπλακας, είναι η μηχανή μέσα κι εγώ χαλαρός έξω με το καφεδάκι μου μέχρι που με φωνάζει ο Παναγιώτης να μου δείξει κάτι... Αυτό ήταν το κέντρο του διαφορικού το οποίο είχε ραγίσματα περιμετρικά σε όλες τις βίδες! Ο Παναγιώτης μου είπε ότι μπορεί να έφταιγε ότι ήταν φαγωμένος ο δίσκος και "πέρναγε" την θερμοκρασία στο κέντρο, ο Αντώνης μου είπε ότι προβλέπεται και θέλει ένα τσεκάρισμα που και που... Έχει συμβεί, έχει ακούσει κανείς άλλος για αυτό? Όπως και να έχει επιβεβαιώνεται η άποψη μου ότι το μπαγάσικο το GS είναι σαν το Kinder-έκπληξη... Πας να φτιάξεις κάτι και σου βγαίνουν και 2-3 ακόμα! ![]() Να σημειώσω ότι η μηχανή κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα πόλης και σε καμία περίπτωση δεν κάνω καγκουριές! Άσχετο, γνώρισα και το Θάνο (Thanos67) και είδα κι απο κοντά το Adv που έχει στην αγγελία, το οποίο είναι πραγματικά "χαρτί"... καλοπούλητο! Last edited by Kimwnas; 19-07-2010 at 15:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Το άλλαξες Κιμωνα ?
ποσο παει περιπου αν επιτρεπεται? |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται το άλλαξα, γύρω στα 240 το ανταλακτικό και 12 τα εργατικά.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μοντελο και χλμ;;;;
![]() πρωτη φορα το ακουω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ πρώτη φορά το άκουσα γι αυτό ρωτάω, γιατί μου έκανε εντύπωση...
R1200GS '06 με 56k χλμ |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα το παρουσίασε πρόσφατα και αγόρασα το ανταλλακτικό για 172+ΦΠΑ (212€)
Επαλήθευσε σε παρακαλώ... εργασία για αντικατάσταση 12 € ;; ![]() Ήσουν μπροστά κατά την εργασία; Χρησιμοποίησαν εξολκέα και πιστόλι ζεστού αέρα; Σου άλλαξαν και τις βίδες; Πολλές ερωτήσεις αλλά επειδή έχω δει σε φωτογραφίες την διαδικασία αντικατάστασης, μου φάνηκε μπελαλίδικη. Αν είναι τόσο λίγα τα εργατικά δεν αξίζει να ασχοληθώ....... Πάντως έχει γίνει ανανέωση του ανταλλακτικού και είναι πλέον πιο ενισχυμένο το κράμα του μετάλλου (σύμφωνα με την BMW.) Τώρα, από πότε ιχύει η ανανέωση, δεν γνωρίζω.... Last edited by ThanDim; 19-07-2010 at 17:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() και το δικό μου μοντέλο 2005 με 60.000 χλμ. Παίζει εδώ και πολύ καιρό, ειδικά σε ξένα sites |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα υπολοιπα, δηλαδη η βλαβη, να την αναζητησεις στην ποιοτητα των υλικων, στην αστοχια αυτων και στον ελλιπή τελευταιο τεχνικο ελεγχο του συγκεκριμενου ανταλλακτικου!!!!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ!! ΕΛΕΟΣ!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην απόδειξη στα εργατικά έχει 2 κωδικούς, έναν για "αλλαγή δίσκος φρένο πίσω" (21 ευρώ) και έναν για "αλλαγή κέντρο διαφορικού" (12 ευρώ). Και μια επεξήγηση, ο Αντώνης μου είπε ότι δεν παίζει να φταίει ο φαγωμένος δίσκος, απλά είναι πιθανόν να εμφανιστούν αυτές οι ρωγμές κάποια στιγμή και γι αυτό θέλει ένα περιοδικό τσεκάρισμα... Last edited by Kimwnas; 19-07-2010 at 19:03. |
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα σου!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δωρεάν 650 ποδήλατα στο κέντρο του Βόλου | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 18-02-2011 19:04 |
Άσπρες λωρίδες στο κέντρο.. | portman | Μου τη δίνει που ..... | 7 | 14-12-2009 21:33 |
Ραγισμένο κάρτερ | nidi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-12-2009 12:50 |
Στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ | zitsos | Τι μας έτυχε | 7 | 14-05-2009 08:08 |
How GPS works - Στο κέντρο ελέγχου του συστήματος GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 07-04-2009 17:39 |