![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν ένας τύπος με μηχανάκι που ξεκινάει να περάσει τα σύνορα με μια μαύρη σακούλα. Φτάνοντας, τον σταματούν οι τελωνειακοί και τον ρωτούν:
- Τι έχεις στη σακούλα αρχηγέ; - Χώμα! - Καλά, καλά, άνοιξε τη σακούλα μεγάλε... Ανοίγει τη σακούλα ο τύπος και τι να δουν, ...χώμα! - Αφού σας το είπα ρε παιδιά, χώμα κουβαλάω. - Συγγνώμη κύριε, αλλά και εμείς τη δουλειά μας κάνουμε, λέει ο τελωνειακός. - Συγνώμη κύριε, περάστε! Η κατάσταση αυτή συνεχιζόταν μήνες, που λέτε, ε τα σαΐνια, κάποια στιγμή λένε: - Ρε σεις, μπας και μας δουλεύει ο τύπος με το μηχανάκι; Κάτσε και όταν θα ξανάρθει θα του ζητήσουμε δείγμα από το χώμα! Όντως, όταν έρχεται : - Σταμάτα! Ανοιξε τη σακούλα! - Τι έγινε ρε παιδιά; Τι πάθατε; - Θα πάρουμε δείγμα από το χώμα, και θα το στείλουμε για ανάλυση. - Καλώς, καλώς. Την άλλη μέρα, έρχεται ο τύπος: - Χίλια συγγνώμη κύριε είχατε δίκιο, δεν βρέθηκε καμιά παράνομη ουσία στο δείγμα. - Αφού σας το είπα ρε παιδιά, είμαι καθαρός! - Δεν θα ξαναγίνει, περάστε, του λένε. Περνούσαν τα χρόνια, ε, κάποια στιγμή τον σταματάει ένας από τους υπάλληλους και του λέει: - Ακου φίλε, εγώ σε 2 βδομάδες παίρνω σύνταξη, δε θα σε καρφώσω αλλά θα μου πεις ειλικρινά, κάνεις λαθρεμπόριο; - ...Ναι! - Και τι περνάς;;; .. .. .. - Μηχανάκια!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||