![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητοι Φίλοι
Ειχα να βγάλω την βαραντερο απο τον απριλιο του 2010......τοτε που γινηκε η εκδρομη στην Μανη!!!!! Μονον κανα δυο φορες πηγε μεχρι Πορτο Ραφτη και Αγ. Θεοδωρους!! Ετσι για να λεω οτι εχω μοτοσυκλετα!!! Λιγο οι οικογενειακες υποχρεωσεις, λιγο η οικονομικη δυσχερεια των τελευταιων μηνων με κρατουσαν μεσα στο σπιτι!! Ολο λεγαμε με τον φιλο Frits να κανουμε καμια εξορμηση στα βουνα της Πελοπονησου αλλα κι αυτός συναντα εμποδια σαν τα δικα μου συν τις σπουδες της συζυγου ξανθης κι ετσι το ονειρο παρεμενε στο μαξιλαρι μας!!!! Εχθες ομως, 05/09/10 το ονειρο εγινε πραγματικοτητα!! Ηταν απο εκεινες τις φορες που εχεις λαλησει τελειως και λες δεν μαμιεται την Κυριακη φευγω!!! Ολα κανονιστηκαν σε ενα 2λεπτο τηλεφωνημα την Πεμπτη ¨η Παρασκευη δεν θυμαμαι και το ραντεβου δοθηκε στην Avin/Goody’s της Αθηνων – Κορινθου στις 08:00 της Κυριακης. Προορισμος τελικος ο Κοσμας στην Λακωνια οπου θα συναντουσαμε τον εταιρο φιλο κι αδελφο Gepol ο οποιος θα ηταν εκει απο βραδύς του Σαββατου μετά της συζυγου του με το ΡanEuropean του!!!!!! Η διαδρομη του πηγαιμου δεν θα ητο μια συνηθισμενη διαδρομη αλλα θα περιελαμβανε και καμια 50αρια κμ στις χωματινες διαδρομες (αποιρες) του Παρνωνα!! Πρωτος σταθμος η Πλατεια του Αγ. Πετρου οπου και εγινε η πρωτη σταση. Η διαδρομη προς τον Αγ,Πετρο μετα την διασταυρωση στην Τριπολη απλα μαγικη!!! Στροφιλικι μετριας ποιοτητας αλλα οι καστανιες ηταν παντου φτιαχνοντας δαση και αψιδες απο κατω των οποιων περνουσαν οι δυο μοναχικοι και διψασμενοι για ομορφα βουνισια κμ στερημενοι Κμων μοτοσυκλετιστες!! Μετα κατευθυνθηκαμε προς Σιταινα απο μια καταπληκτικη ορεινη χωματινη διαδρομη μηκους 30κμ+!!! Δυσκολη διαδρομη πραγματικα, με αμμο που σε εστελνε δεξια αριστερα, με πουδρα που πατουσες και σηκωνοτανε συννεφο η σκονη!! Με γαρμπιλι και.....κροκάλα!! Και τι κροκάλα......χοντρη, μεσαια, μικρη......ολα τα ειδη και μεγεθη!!! Αλλου πατουσες κι αλλου βρισκοσουνα!! Εχανες τιμονια για πλακα και φρεναρες εδω......επινες εναν καφε με 4 τσιγαρα και μετα......σταματουσες!!!!! Ειδικα το τελευταιο κομματι μηκους 2-3κμ, το οποιο ηταν αρκουντως κατηφορικο με στροφιλικι φουρκετας και στις 13 στροφες του και στενο ισα που να περναει ενα αυτοκινητο πλατους 1,80μ πλατος μας εσπασε τα χερια!! Η κροκαλα ηταν παντου και επρεπε να υπολογισεις την τριπλασια αποσταση αν ηθελες να σταματησεις εκει που επρεπε!!! Αλλιως......δεντρα, αναχωματα και γκρεμια ηταν ολα για παρτυ μας!!! Η εξοδος στην ασφαλτο ηταν πραγματικη ανακουφιση!!!!! Συνεχισαμε για Τζιτζινα (Πολυδροσο) απο οπου μπηκαμε στον δευτερο χωματοδρομο του σχεδιου για Κοσμα!!! Γνωστος κι απο την εκδρομη του φορουμ (στον Κοσμα) τον περασμενο Νοεμβριο!!! Αυτος ηταν καλυτερος...μεχρι αρκετα καλυτερος!! Μηκους 15 κμ που σε ταξιδευες μεσα απο πυκνα ελατοδαση χωρις ιχνος ζωης ανθρωπινης αναμεσα τους!! Αν καποιο απο τα μελη εχει καποιο σαιτ με τις χωματινες διαδρομες της Ελλαδας ας μου το στειλει γιατι μεσω του Google.....δεν γινεται!!! Δεν υπαρχουν αυτοι οι δρομοι στην database τους!!! Ο γυρισμος ελαβε χωραν απο την παραλια (Κοσμας-Λεωνιδιο – Αστρος – Αργος – Στερνα – Αθηνα) οπου η βροχη μετα το Αργος μας εκανε την ζωη δυσκολη!!!! Μιλαμε για ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ βροχη!!! Ο Frits προσπαθουσε να κρυφτει πισω απο το ζελατινακι της GS, εγω παρομοιως και ο Gepol να μας κοιταει με ενα βλεμα συμπαθειας και κατανοησης κρυμενος/ολοκληρωτικα καλυμενος πισω απο την τεραστια ηλεκτρικα ρυθμιζομενη ζελατινα της PanEuropean αναβοντας και κανα τσιγαρο που και που!!!!!! και να σκεφτειτε οτι οταν ξεκινησα εκανα συμβουλιο με τοιν εαυτον μου για το αν χρειαζεται να παρω μαζι μου το αδιαβροχο!!!!Ευτυχως, η γνωμοδοτηση ηταν θετικη!!!!!!! Εικονες ανεπαναληπτες τις οποιες αποθανατισε η γυναικα της παρεας, συζυγος του frits Ξανθη, η οποια κτυπιοταν επι τεσσερεις ωρες στα χωματα ακουραστα και αγογγυστα!!!!! Ελπιζω να τις ανεβασει γρηγορα!!! Προβληματα.......ουδεν!!! ο εργαλειοφορος που παντα κουβαλαω μαζι μου οταν ταξιδευω με BMW εμεινε.....αχρησιμοποιητος!! Κι ευτυχως δηλαδη γιατι.....το GPS ηταν αχρηστο αφου μονον στιγμα εδινε στην περιπτωση που ξεμεναμε απο κατι για να μας βρει η ΕΜΑΚ η οποια βεβαια θα ειδοποιουταν με σηματα καπνου αφου η τεχνολογια των κινητων ηταν.....ανυπαρκτη!! Σημα.......0!!!!!!!!! Χρησιμοποιηθηκαν οι μοτοσυκλετες Βαραντερο και GS 1200 οι οποιες φορουσαν ασφαλτινα λαστιχα (Dunlop D607/609, Metzeler EXP) τα οποια ηταν αρκουντως....ανεπαρκη ειδικα για το πρωτο κομματι χωματος!!! Τον Frits του εκανε ακομα πιο δυσκολη την ζωη (γεωμετρικως) η παρουσια του δευτερου ατομου, αλλα σαν να μου φανηκε οτι το εχει ξανακανει κι αλλου γιατι τα πηγε πολυ καλα!!!! Αντε και στην επομενη σε κανα 5αρι μηνες!!!!!!! Ξανθηηηηηηηηηηηη....τις φωτο!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Mέ το καλό...................
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.......Ξανθηηηηηηηηηηηη....τις φωτο!!!!
Μπράβο παίδες ......!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα σε βρισκω!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να σε δω να κανεις χωμα με την βαρκα και ας τεζαρω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξανθούλα, περιμένουμε φωτογραφίες.
Μπράβο σας παιδιά! Ερώτηση, η PanEuropean σας ακολούθησε στο OffRoad; |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδιά.Πάντα τέτοια!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια. Οσον αφορά την βροχή, από το ραδιόφωνο άκουσα ότι κυριολεκτικά πνίγηκε το Ναύπλιο (ευρύτερη περιοχή)
|
|
|||
|
|||
![]()
o κ.Frits μετα της συζύγου του μου έχουν διηγηθεί αντίστοιχες offroad εξορμήσεις τους....
Η συγκεκριμένη διαδρομή θα ήταν "βούτυρο στο ψωμί" τους..... |
|
|||
|
|||
![]()
Αργά το βραδάκι παιδιά,
![]() γυρίσαμε το Σάββατο απόγευμα από διακοπές και Κυριακή πήραμε τα βουνά με τον GeorgeP και σήμερα δουλειά ![]() ακόμα δεν έχουμε ανοίξει τις βαλίτσες.... ![]() Η εκδρομή πάντως ήταν καταπληκτική !!!! λίγο υπομονή.. ![]() |
![]() |
|
|