![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τυπώστε αυτό το ψηφοδέλτιο και ρίχτε το στην κάλπη, όσοι δεν συμφωνούν με το σύστημα και με την σημερινή κατάσταση.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
είναι μια άποψη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Aν ρίξουμε αυτο το ψηφοδελτιο--ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ--είναι άκυρο....συνεπως προσμετρατε στους ΝΙΚΗΤΕΣ.......
![]() ![]() (αυτο ειναι το συστημα.....)
|
|
|
|||
|
|||
|
Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο............ ![]() ![]() ![]() Last edited by MARK; 04-11-2010 at 10:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Μην συσχετίζουμε τα κομματικά και τις εκλογές με το φόρουμ νομίζω είναι καλύτερα ο κάθε ένας από εμάς να δείξει την αγανάκτηση του στην κάλπη όπως αυτός νομίζει . Φιλικά Δημήτρης . ![]() Last edited by adventure; 04-11-2010 at 11:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνω απόλυτα...Μπαίνω εδω για να ξεσκάσω, όχι για να μου μαυρίσει το μάτι πάλι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Το τύπωσα ήδη
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
'Οταν λέμε άκυρο σημαίνει ότι δεν πάει σε κανένα κόμμα,ενώ το λευκό πάει στο πρώτο κόμμα που θα βγει.Έχω ρωτήσει δικηγόρο.
Επειδή όμως, αφαιρούνται από την καταμέτρηση, στην ουσία πριμοδοτούν το πρώτο κόμμα. Επειδή μικραίνει το πλήθος των έγκυρων ψηφοδελτίων, παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό ο πρώτος. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
το καλύτερο για να λάβουν το μήνυμα, είναι να μην πατήσουμε στις κάλπες.αν πάμε, και ##### να ρίξουμε, θα τα εκμεταλευθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
ΑΠΟΧΗ από το παιχνίδι τους χρειάζεται. Επίτελους να κάνουμε κάτι για μας και όχι προικοδότηση αυτών, που μας έφεραν στο σημείο αυτό. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Zumo 660 Για όσους δεν πρόλαβαν την ομαδική... | Neo | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 05-11-2010 18:51 |
| Για όσους δεν με ξέρουν | Sakis | Χιούμορ | 21 | 05-10-2010 22:25 |
| Πραγματα που δεν ξερεις για το σωμα σου!!! | MARK | Υγεία | 5 | 24-05-2010 10:20 |
| Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 23:50 |