![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλεκτρικό γιλέκο BMW
(όπως λέμε ηλεκτρικη κουβέρτα) Ρε boys εχω ένα φιλαράκι που με έχει ζαλίσει για το ηλεκτρικό γιλέκο της BMW. Kαι καλά είναι ένα γιλέκο που το βάζεις στη μπρίζα της μηχανής και ζεσταινεται...! Εγώ σε καταλόγους δεν βρήκα τίποτε, έχετε ακουστα γι' αυτό το supergadget; |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω εχουν βγαλει μπουφαν με κλιματισμο στη μπαγκαζιερα, στο θερμαινομενο θα κολησουν?
Last edited by Gemat; 12-01-2011 at 18:44. |
|
|||
|
|||
![]() Ναι το εχω ακουσει αλλα δεν το εχω δει ποτε μου....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Τερας τοτ ΛΟΧ ΝΕΣ....... ![]() Κόμης Δράκουλας..... ![]() Α.Τ.Ι.Α (UFO ![]() ![]() Ηλεκτρικό Γιλέκο bmw ![]() ![]() Ηλεκτρικο ΤΡΟΜΠΟΝΙ.......BMW.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (σιγουρα υπαρχει θερμαινόμενη σελλα...) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΑΛΛΟ αν εχεις ακουσει για αυτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω δε νεχω ιδέα και δεν εχω βρει τίποτε, επειδη στη BMW είμαι μόλις ένα χρόνο δεν τα κατεχω καλά αλλά ενταξει το παιδί έχει πάθει έρωτα με το προϊόν αυτό και το θέλει, το θέλει πολύ και με ζαλιζειιιι, αμα ξέρετε τίποτε μολογάτε το αλλιώς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω ακούσει και για θερμενομενο σπαζουαρ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το έχω δει κιόλας…..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνεται ότι το είχα δεί παλιότερα στο site της μαμάς ΒΜW. Γιά ψάξε λίγο το Γερμανικό site.
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Μπα δεν υπαρχει.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηλεκτρικό κύκλωμα | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-03-2010 02:37 |
Ηλεκτρικό scooter από τη BMW; | arisxios | Νέα μοντέλα BMW | 5 | 23-08-2009 13:08 |
Τεχνικές πληροφορίες ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης, Ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης στις μοτο | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 01-06-2009 15:56 |