![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Tο ποσταρω οχι γιατι ειμαι hondakias,varaderakias και αλλες τετοιες αηδιες,αλλα γιατι ειναι απο site που διαβαζω σχεδον καθημερινα,και εχει να κανει με την δισκοπλακα του συγκεκριμενου μοντελου,το οποιο ανακαλουν για την ασφαλεια του αναβατη.
BMW F 650 GS Recall | Motorcycle News |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστούμε για την ενημέρωση γιατί μου έτυχε όταν ταξίδευα στην Ιταλία και ευτυχώς το πρόσεξα και τα έσφιξα!!!!
πάντως απο bmw hellas ακόμα ούτε λόγος! |
|
|||
|
|||
![]()
καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον varaderista που μας ενημέρωσε για ένα αρκετά σοβαρό θέμα.
Πήγα λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου να δω αν οι ανακλήσεις αφορούν και τη δική μου μότο αλλά για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν πριν κανά μήνα και αφορούσε ανακλήσεις σε αλυσιδογράναζα) δεν βρέθηκε κάτι... Ο έλεγχος έγινε από τα παιδιά του service, βάζοντας τον κωδικό πλαισίου στη σχετική φόρμα που είναι συνδεδεμένη με τα κεντρικά της BMW. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα είμαι λίγο ανήσυχος και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο για να σιγουρευτώ 100%.. μπορώ να απευθυνθώ και κάπου αλλού ή αρκούν όσα μου είπαν στο service? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι ακριβως εσφιξες φιλε μου??? εγω εχω το 800 μηπως πρεπει να σφιξω και εγω κατι??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοεί μάλλον τις βίδες που συγκρατούν την δισκόπλακα με τον μπροστινό τροχό... απ' ότι θυμάμαι ότι μου ανέφερε!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
![]() |
![]() |
|
|