![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια αυτη τη φορα δεν φερνουμε!!!παμε για μπυριτσες οπου θελετε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό .... όπου κ νάναι ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
για να δούμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Πείτε μέρος κ ώρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω μεσα απλα λιγο πιο αργα
απο το 19:00! |
|
|||
|
|||
![]()
περιμενω μερος και ωρα.........!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία, η ώρα θα είναι σίγουρα 9 με 10, καλά; Και προτείνετε και καμιά μπυραρία, παλιά είχα πάει Beer Accademy στην παραλιακή για φαγητό και μπύρα και μου είχε αρέσει πολύ, έχει και πάρκινγκ απ'εξω και θεωρητικά μπορούμε να συνεννοηθούμε να μας κρατήσει και καμιά θέση δεν ξέρω όμως αν είναι ακόμα ανοιχτό, αν θα έχει κόσμο (η περιοχή γενικότερα και το μαγαζί) και αν σας αρέσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλαράκια δεν ξέρω αν θα μπορώ να είμαι στην παρέα σας......
καλά να περάσετε όμως !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό κοπέλια........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παμε beer academy κατα τις 8?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πως να φτιαχνετε νες καφε | γιαγια αρκουδα | Αστεία Video | 1 | 30-08-2010 17:46 |
29-8-2010 γερωντια παω για καφε | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 29-08-2010 21:29 |
καφε στην Θεσσαλονικη 24/5/10 ωρα 20.00 | AntonisKitoudis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 29-05-2010 09:05 |
Τροχαιο στο Ν.Ηρακλειο ξημερωματα Παρασκευης | leonidas300 | Τι μας έτυχε | 24 | 23-10-2009 13:06 |
Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι. | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 09-06-2009 22:00 |