![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο 300mb? Από εκεί που ξέρω θα κάνει 1 μέρα να το ανεβάσει,
του χαμηλώνουμε ανάλυση όπως στις φωτογραφίες? αν ναι με ποιο free πρόγραμμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανδρέα, YouTube αν είναι μέχρι 15 λεπτά. Αν έχεις απορίες πάρε τηλέφωνο να σου πω πως γίνεται! Δε λέει να χαμηλώσεις ανάλυση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα βίντεο μπορούν να είναι...
|
|
|||
|
|||
![]()
75 λεπτά θέλει να ανέβει??? Ή 75 λεπτά είναι η διάρκειά του???
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να το ανεβάσει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή αν θες να ανεβάσεις 2 για θα περιμένεις 1 μέρα?
![]() η γραμμή μου είναι αρκςτά γρήγορη |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό είναι θέμα bandwidth... και utilization traffic.... δεν εχει σχέση με το μέγεθος....του αρχείου...
Για να είναι πάντως 75' και μόνο 230Mb εικάζω ότι μπορέι να είναι .flv format... ή Divx..... κάτι πολυ compressed πάντως... Όσο για πρόγραμμα συμπίεσης video... εγώ χρησιμποιώ το Quick Media Converter!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() το έκανα ![]() Απόσπασμα:
Τώρα έκανα δουλειά, έγινε 23μβ. για να κόψω σκηνές τι πρόγραμμα θέλει? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και πολλα πολλα αλλα... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς μπορώ να διαλέξω τοv κατάλληλο συναγερμό !!! | Γιώργος Σαββίδης | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 77 | 03-12-2013 00:05 |
Πώς θ' ανεβάσω φωτογραφίες στο GS Forum ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ιδέες και σχόλια. | 46 | 13-07-2013 23:49 |
Το σύνδρομο της μελαγχολίας μετά τις διακοπές και πώς να το διαχειριστείτε!!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 15 | 08-09-2009 16:07 |
To Youtube δεν επιτρέπει στους Άγγλους να δούνε μουσικά βίντεο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 13-03-2009 01:08 |