GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-11-2010, 14:02
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Αποχή λαού

75%. Ρεκόρ η αποχή, αυξήθηκαν τα λευκά και άκυρα.

Νικήσαμε κύριοι. Είπαν ότι έλαβαν το μήνυμα. Θα δείξει.
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:06
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Αποχή λαού

αμερικανάκια είμαστε, μαιμουδίζουμε.....
ότι έκανε ο Bush στους δικούς του, έτσι κάνουμε και εδώ......βγαίνουν με 20% ως εκπρόσωποι του 100% των εγγεγραμμένων..
και θεωρούμε και εξυπνάδα ότι δεν πήγαμε να ψηφίσουμε....
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:29
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
αμερικανάκια είμαστε, μαιμουδίζουμε.....
ότι έκανε ο Bush στους δικούς του, έτσι κάνουμε και εδώ......βγαίνουν με 20% ως εκπρόσωποι του 100% των εγγεγραμμένων..
και θεωρούμε και εξυπνάδα ότι δεν πήγαμε να ψηφίσουμε....
Όχι κύριος… δεν είμαστε αμερικάνικα μαιμουδάκια.
Αν είχαμε πάει να ψηφίσουμε και έβγαινε ΠΑΣΟΚ… τι θα περίμενες να κάνει?
Αν είχαμε πάει να ψηφίσουμε και έβγαινε ΝΔ… τι θα περίμενες να κάνει?
Για μας για τον λαό?
Αυτό θα δείξει ότι, σαν λαός, απογαλακτιζόμαστε και από τα μικροσυμφεροντικά δυνητικά οφέλη. Δεν πρόκειται να γίνει άμεσα…
Για πόσο άλλωστε ακόμα θα βγαίνουν οι ίδιοι? Θα αρχίσουν να τους βαράνε στον δρόμο. Βλέπε Κακλαμάνης – Μπιρμπίλη – Σιούφας – ο άλλος στην Πάρο το καλοκαίρι…
Την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα… ΚΑΝΕΙΣ.
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:29
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
αμερικανάκια είμαστε. . .
Κάποιοι βγήκαν και κάτι λιγότερο από το 13%. . .

Φίλε μου Λευτέρη, το ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν "κάποιοι" και σίγουρα για πολλούς διαφορετικούς λόγους ο καθένας, άλλοι συνειδητοποιημένα, άλλοι καναπεδοσκεπτόμενοι, σκαμποτραπεζοεπαναστατες, ωχαδερφιστικά κλπ. . . δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί και να άρχίζουμε, (θ' αρχίσουν σε λίγο ), τα μπινελίκια, για το ποιος φταίει πιο πολύ, αυτός που πήγε να ψηφίσει ή αυτός που δεν πήγε. . . ποιος είναι περισσότερο επαναστάτης και ποιος όχι, ποιος απαξιώνει το σκάρτο πολιτικό σύστημα και ποιος το τροφοδοτεί.

Δεκαετίες δεν έχω πάει να ψηφίσω και δεν νοιώθω τύψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος για όσα θα πρέπει να μας απασχολούν.

Από την στιγμή που δεν με εκφράζει κανένας, από την στιγμή που το άκυρο, με τα μπινελίκια γραμμένα πάνω στο ψηφοδέλτιο, ή το λευκό, θα το οικιοποιηθεί κάποιο κόμμα, ή θα το υιοθετήση κάποιο άλλο κόμμα, γιατί να πάω να ψηφίσω;

Δεν θα συνεχίσω, γιατί είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως τέτοιοι χώροι δεν είναι για πολιτικές τοποθετήσεις και γενικά για θέματα που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Όταν θα έρθει ο καιρός ίσως και να εκπλαγείτε για το πόσο αμερικανάκια είναι αυτό το ποσοστό. μην πάει το μυαλό σας στο κακό . . . Γενικά μιλάω, είμαι καλό παιντί . . .

Καλά χιλιόμετρα να έχουμε. . .
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:38
Senior Member

Nikos-x, αν και καθήμενος...ορθώς ομίλησες...

συμφωνώ και σέβομαι ότι εδώ δεν είναι χώρος πολιτικών (και άλλων ) αντιπαραθέσεων.
να μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι εάν ψηφίζαμε όόόλοι και το 100% όλο και κάτι καλύτερο θα συνέβαινε σε αυτή τη χώρα.....αλλά θα είναι δύσκολο να είμαστε η μύγα μες το γάλα σε ολόκληρο τον κόσμο...
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:46
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων

Φίλε μου Λευτέρη, το ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν "κάποιοι" και σίγουρα για πολλούς διαφορετικούς λόγους ο καθένας, άλλοι συνειδητοποιημένα, άλλοι καναπεδοσκεπτόμενοι, σκαμποτραπεζοεπαναστατες, ωχαδερφιστικά κλπ. . . δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί και να άρχίζουμε, (θ' αρχίσουν σε λίγο ), τα μπινελίκια, για το ποιος φταίει πιο πολύ, αυτός που πήγε να ψηφίσει ή αυτός που δεν πήγε. . . ποιος είναι περισσότερο επαναστάτης και ποιος όχι, ποιος απαξιώνει το σκάρτο πολιτικό σύστημα και ποιος το τροφοδοτεί.

Δεκαετίες δεν έχω πάει να ψηφίσω και δεν νοιώθω τύψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος για όσα θα πρέπει να μας απασχολούν.

Από την στιγμή που δεν με εκφράζει κανένας, από την στιγμή που το άκυρο, με τα μπινελίκια γραμμένα πάνω στο ψηφοδέλτιο, ή το λευκό, θα το οικιοποιηθεί κάποιο κόμμα, ή θα το υιοθετήση κάποιο άλλο κόμμα, γιατί να πάω να ψηφίσω;

Δεν θα συνεχίσω, γιατί είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως τέτοιοι χώροι δεν είναι για πολιτικές τοποθετήσεις και γενικά για θέματα που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Όταν θα έρθει ο καιρός ίσως και να εκπλαγείτε για το πόσο αμερικανάκια είναι αυτό το ποσοστό. μην πάει το μυαλό σας στο κακό . . . Γενικά μιλάω, είμαι καλό παιντί . . .

Μαζί σου 100%
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:50
tattoopanther Ο/Η tattoopanther βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Chalkidiki
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
.,.,.,.,.,

μαζί σου.,.,
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Nikos-x, αν και καθήμενος...ορθώς ομίλησες...

συμφωνώ και σέβομαι ότι εδώ δεν είναι χώρος πολιτικών (και άλλων ) αντιπαραθέσεων.
να μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι εάν ψηφίζαμε όόόλοι και το 100% όλο και κάτι καλύτερο θα συνέβαινε σε αυτή τη χώρα.....αλλά θα είναι δύσκολο να είμαστε η μύγα μες το γάλα σε ολόκληρο τον κόσμο...
Παιδιά δεν είναι αντιπαράθεση ή έτσι το αισθάνομαι εγώ τέλος πάντων. Επιχειρήματα μεγάλων ανθρώπων είναι.
Μα αν ψηφίζαμε όλοι θα έβγαινε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ οπότε πάμε στην προηγούμενή μου ερώτηση, που δεν μου απάντησες, τι περιμένεις από αυτούς?
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 14:58
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Εγω απο οτι καταλαβα..προτιμήστε την βόλτα με τους χαρλεάδες,,,,,και αφήστε τις υπολοιπες δικαιολογίες!!
Reply With Quote
Παλιό 15-11-2010, 15:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά δεν είναι αντιπαράθεση ή έτσι το αισθάνομαι εγώ τέλος πάντων. Επιχειρήματα μεγάλων ανθρώπων είναι.
Μα αν ψηφίζαμε όλοι θα έβγαινε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ οπότε πάμε στην προηγούμενή μου ερώτηση, που δεν μου απάντησες, τι περιμένεις από αυτούς?

μην ορκίζεσαι.....
δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι θα ψηφίζαμε τον δικομματισμό εάν και εφόσον η συμμετοχή ήταν στο 100% .....
η απαξίωση της πολιτικής έχει απομακρύνει τους ψηφοφόρους...μμμ ..και ποιόν βολεύει αυτό ??? αυτόν που ξέρει ότι μόνο με το πραγματικό 20% θα μπορούσε να διαιωνίσει τα συμφέροντά του....
αυτή είναι η δική μου εκτίμηση και τα κροκοδείλια δάκρυα περί απογοήτευσης για τη μη συμμετοχή.. τους τα επιστρέφω.....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης