![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
75%. Ρεκόρ η αποχή, αυξήθηκαν τα λευκά και άκυρα.
Νικήσαμε κύριοι. Είπαν ότι έλαβαν το μήνυμα. Θα δείξει. |
|
|||
|
|||
![]()
αμερικανάκια είμαστε, μαιμουδίζουμε.....
ότι έκανε ο Bush στους δικούς του, έτσι κάνουμε και εδώ......βγαίνουν με 20% ως εκπρόσωποι του 100% των εγγεγραμμένων.. και θεωρούμε και εξυπνάδα ότι δεν πήγαμε να ψηφίσουμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν είχαμε πάει να ψηφίσουμε και έβγαινε ΠΑΣΟΚ… τι θα περίμενες να κάνει? Αν είχαμε πάει να ψηφίσουμε και έβγαινε ΝΔ… τι θα περίμενες να κάνει? Για μας για τον λαό? Αυτό θα δείξει ότι, σαν λαός, απογαλακτιζόμαστε και από τα μικροσυμφεροντικά δυνητικά οφέλη. Δεν πρόκειται να γίνει άμεσα… Για πόσο άλλωστε ακόμα θα βγαίνουν οι ίδιοι? Θα αρχίσουν να τους βαράνε στον δρόμο. Βλέπε Κακλαμάνης – Μπιρμπίλη – Σιούφας – ο άλλος στην Πάρο το καλοκαίρι… Την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα… ΚΑΝΕΙΣ. |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιοι βγήκαν και κάτι λιγότερο από το 13%. . .
Φίλε μου Λευτέρη, το ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν "κάποιοι" και σίγουρα για πολλούς διαφορετικούς λόγους ο καθένας, άλλοι συνειδητοποιημένα, άλλοι καναπεδοσκεπτόμενοι, σκαμποτραπεζοεπαναστατες, ωχαδερφιστικά κλπ. . . δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί και να άρχίζουμε, (θ' αρχίσουν σε λίγο ![]() Δεκαετίες δεν έχω πάει να ψηφίσω και δεν νοιώθω τύψεις, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος για όσα θα πρέπει να μας απασχολούν. Από την στιγμή που δεν με εκφράζει κανένας, από την στιγμή που το άκυρο, με τα μπινελίκια γραμμένα πάνω στο ψηφοδέλτιο, ή το λευκό, θα το οικιοποιηθεί κάποιο κόμμα, ή θα το υιοθετήση κάποιο άλλο κόμμα, γιατί να πάω να ψηφίσω; Δεν θα συνεχίσω, γιατί είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως τέτοιοι χώροι δεν είναι για πολιτικές τοποθετήσεις και γενικά για θέματα που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν εντάσεις. Όταν θα έρθει ο καιρός ίσως και να εκπλαγείτε για το πόσο αμερικανάκια είναι αυτό το ποσοστό. ![]() ![]() Καλά χιλιόμετρα να έχουμε. . . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nikos-x, αν και καθήμενος...ορθώς ομίλησες...
συμφωνώ και σέβομαι ότι εδώ δεν είναι χώρος πολιτικών (και άλλων ![]() να μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι εάν ψηφίζαμε όόόλοι και το 100% όλο και κάτι καλύτερο θα συνέβαινε σε αυτή τη χώρα.....αλλά θα είναι δύσκολο να είμαστε η μύγα μες το γάλα σε ολόκληρο τον κόσμο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μα αν ψηφίζαμε όλοι θα έβγαινε ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ οπότε πάμε στην προηγούμενή μου ερώτηση, που δεν μου απάντησες, τι περιμένεις από αυτούς? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω απο οτι καταλαβα..προτιμήστε την βόλτα με τους χαρλεάδες,,,,,και αφήστε τις υπολοιπες δικαιολογίες!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μην ορκίζεσαι..... δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι θα ψηφίζαμε τον δικομματισμό εάν και εφόσον η συμμετοχή ήταν στο 100% ..... η απαξίωση της πολιτικής έχει απομακρύνει τους ψηφοφόρους...μμμ ..και ποιόν βολεύει αυτό ??? αυτόν που ξέρει ότι μόνο με το πραγματικό 20% θα μπορούσε να διαιωνίσει τα συμφέροντά του.... αυτή είναι η δική μου εκτίμηση και τα κροκοδείλια δάκρυα περί απογοήτευσης για τη μη συμμετοχή.. τους τα επιστρέφω..... |
![]() |
|
|