![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Την Τετάρτη 1-12-2010 στις 20:30 η Βόρεια Παρέα του GS FORUM θα φιλοξενηθεί για καφεδάκι στη Λέσχη του Αfrica Twin Βόρειας Ελλάδας Γ.Παπανδρέου 18 Νεάπολη Λόγω κρίσης τιμή καφέ μόνο €1 1.Sakis
2.????? |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνος μανούλα μ;
Μόνος κι εγώ. Αν και στις οικονομικές αντάμες πρέπει να παίρνουμε και τους τυράννους μαζί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...why not?...μέσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σχολαω στις 22.00 αν εισται ακομα εκει ερχωμαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καφές με 1 € ???????
Αν είναι έτσι ..... έρχομαι κι εγώωωωωωωωωωωω .... ![]() Με το καλό φιλαράκια ..... μία ακόμη, επιτυχημένη μάζωξη .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Καλά να περάσετε (μόνο ένα ευρώ ο καφές ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι??Ολοι μαζί κι ο ψωριάρης μόνος του??Κι εγώ μαζί μονός καθώς η κυρία μου εχει ενα μέτρο κοιλιά.Σε κανα δίμηνο σκάνε μύτη δυο μηχανόβιοι μουτζαχεντίν.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια σου και να μπεις και εσύ στο κλαμπ και κοίτα να συνηθίσεις το μόνος σου γιατί αλλάζουν οι συνήθειες και γενικά η ζωή σου .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνάντηση Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής Παρασκευή 26/11/2010 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 74 | 29-11-2010 21:54 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 10-11-10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 65 | 12-11-2010 11:23 |
Καφές Ηράκλειο 10/11/2010 | yns | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 27 | 11-11-2010 09:28 |
Καφές Θεσσαλονίκη Τετάρτη 27/10 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 27-10-2010 23:38 |