![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γνωριζει κανει εαν υπαρχει διαδικασια για αποκτηση μιας R1200GS με χρονομισθωση ή leasing?????
Απο εταιριες leasing στην Θεσσαλονικη που εχω ψαξει κανεις δεν κανει (ουτε καν διαδικασια για leasing μοτοσυκλετας δεν εχουν). Το μονο που βρηκα ειναι απο Αθηνα στην BMW Βαγιανελης η οποια ειναι λιγο μπερδεμενη. Δεν εχουμε παρει μια ξεκαθαρη απαντηση του στυλ "τοσα χρηματα το μηνα για τοσους μηνες". Το 3 easy ride ειναι καλη λυση αλλα επειδη το μηχανακι το θελουμε για την εταιρεια μας βολευει περισσοτερο το leasing. Δεν ψαχνουμε χρηματοδοτηση (δανειο). |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο μόνος τρόπος να γίνει leasing, είναι εάν διαθέτεις μια εταιρεία της οποίας το καταστατικό έχει να κάνει με εστιατόριο, catering, delivering, κτλ, η οποία χρειάζεται να χρονομισθώσει στόλό από μοτοσυκλέτες ή αυτοκίνητα προκειμένου να παράγει τον σκοπό της που αναγράφεται στο καταστατικό. Με άλλα λόγια όχι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() το "προκειμενου να παραγει το σκοπο της" αναφερεται σε επαγγελματικα οχηματα και οχι σε leasing και χρονομισθωση!για leasing και χρονομισθωση το οχημα δε χρειαζεται να αποτελει "εργαλειο"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχι μονο ο βαγιανελης,ολα τα καταστηματα της bmw μπορουν να το κανουν μεσω της τραπεζας της bmw!
![]() λεπτομερειες δεν ξερω! |
|
|||
|
|||
![]()
Το μηχανακι δεν θα ειναι σε ιδιωτη αλλα στον στολο της εταιρειας. Η εταιρεια ειναι Τεχνικη Ανωνυμος (ΑΤΕ). Στην αδεια κυκλοφοριας θα ειναι το ονομα της εταιρειας και οι π.χ το δικο μου. Στην Θεσσαλονικη μηχανακια bmw πουλαει μονο ο Τρικαλιωτης ο οποιος δεν εχει ιδεα για leasing μεσω BMW, δεν θα του ανοιξω εγω τα ματια. Εξαλου στην Αθηνα εχουμε Υποκαταστημα οποτε μπορει να δηλωθει και εκει.
Ηλπιζα οτι καποιος απο εδω μεσα θα ειχε παρει προσφατα με leasing ενα μηχανακι οποτε η ασκηση θα ηταν λυμενη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΓΟΡΑ ή LEASING??? | ckk | Χιούμορ | 6 | 02-12-2010 10:21 |
Αγορά ή leasing ??? (όταν πρόκειται για την σύζυγό σου) ???? | staren | Διάφορα | 5 | 15-10-2010 08:15 |
Πληροφορίες για Leasing ???? | Dionisis | Αυτοκίνητο | 1 | 10-10-2010 14:10 |
ΑΓΟΡΑ Η LEASING | MARK | Χιούμορ | 6 | 10-06-2010 19:28 |