![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχαχαχαχα, απ'οσα βίντεο ανάλογου περιεχομένου έχω δει τον τελευταίο καιρό πραγματικά αυτό ήταν το πιο αστείο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει.Δεν είπε και τίποτα πρωτότυπο το βίντεο.Είναι πράγματα που τα ξέρουμε εδώ και χρόνια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το αν θα ξυπνήσουμε είναι άλλο θέμα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όλα ψέμματα!
ιστορίες συνομωσίας! κακεντρέχειες! μοντάζ όλα! και μετά ξύπνησα!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φετα...........
|
|
|||
|
|||
![]() Δυστυχώς δεν υπάρχει ξυπνητήρη για να μας ξυπνήσει ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ετυχε και επεσε πριν λιγο καιρο στην αντιληψη μου το εν λογω βιντεο, θα ηθελα να παραπεμψω οποιονδηποτε τον ενδιαφερουν τετοια βιντεο και ντοκυμανταιρ στο σαιτ της ε.ο.ε. το οποιο εχει 2-3 ωραια ντοκυμανταιρ κατα την αποψη μου. Χωρις απαραιτητα να συμφωνω και να πιστευω τα παντα αξιζει να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια.
Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ξέρω, για όλα φταίνε οι Εβραίοι και οι Μασόνοι και όχι το άδειο μας κεφάλι...Φτηνή σκοταδιστική και μισαλλόδοξη προπαγάνδα το βιντεάκι, βρίθει ανακριβειών (σκοπίμως) π.χ. ο Πρωθυπουργός καταθέτει στεφάνι στο "Μνημείο Ολοκαυτώματος", ο Βενιζέλος (παραδίπλα από δεσπότη) παρακάθεται σε εκδήλωση του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος" και πάει λέγοντας χωρίς να λέει την αλήθεια.Και ακριβώς επειδή πρέπει να αναζητούμε την αλήθεια, πάρτε και μερικές:
1."Φιλική Εταιρία"=τεκτονική (μασονική) στοά -αποδεδειγμένο και καρατσεκαρισμένο.Προδότες και ανθέλληνες ήταν;(θυμηθείτε απλώς ποιοί την αποτελούσαν...) 2.Ιωάννης Καποδίστριας=στον 33ο τεκτονικό βαθμό.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; 3.Ελευθέριος Βενιζέλος=με διάταγμά του αναγνωρίστηκε επίσημα η ίδρυση της Μεγάλης Στοάς Ελλάδος.Ο ίδιος στον 33ο βαθμό.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; 4.Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός (της κατοχής)=έσωσε κόσμο και κοσμάκη από την πείνα και τα εκτελεστικά αποσπάσματα.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; 5.Μορντεκάϊ Φριζή (Μαρδοχαίος Φριζής)=ο πρώτος νεκρός ανώτερος αξιωματικός του Ε.Σ. στο Αλβανικό μέτωπο.Προδότης και ανθέλληνας ήταν; Δεν μαζευόμαστε λέω γω λιγάκι να δούμε τα χάλια μας τα μαύρα,να στρώσουμε #### στη δουλειά και να βάλουμε λίγο νεράκι στα "κεκτημένα" μας που μας έφεραν στο χείλος της αβύσσου; Δεν νομίζετε ότι είναι πιά καιρός να σταματήσουμε την "καραμέλα" ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι το στραβό μας το κεφάλι;Τη λαμογιά, το "βύσμα",τη ρουφιανιά,τη "λούφα" οι "εβραίοι και οι μασόνοι" μας τα έμαθαν; Πριν από μήνες μίλαγα τηλεφωνικώς με γερμανό συνάδελφο ο οποίος εξειδικεύεται σε συγχωνεύσεις εταιριών.Ξέρετε τι μου είπε;"Επειδή το οικόπεδο δεν θέλετε να το φτιάξετε εσείς, θα το ξυρίσουμε και θα το φτιάξουμε όπως θέλουμε εμείς". Είπατε κάτι,δεν άκουσα... Τώρα ξυπνήσατε; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εδώ φίλε δεν ξέρει ο 32 ποιός είναι ο 33 και εσύ τους ξέρεις όλους;;;; ![]() ![]() |
![]() |
|
|