![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα βάρος και πρέπει να το πω. Κάθε μέρα ανεβοκατεβαίνω το ποτάμι (σπίτι – δουλειά). Με εκνευρίζει αφάνταστα εδώ και χρόνια βλέπω κάτι μηχανόβιους ( Ο Θεός να τους κάνει) στην ευθεία πάνε με 200, αν βρεθείς μπροστά τους είναι ικανή να σε περάσουν από πάνω. Φτάνουμε στης στροφές (ξέρετε λαχαναγορά και στο ΣΕΦ) και μόνο άγκυρα δεν ρίχνουν για να κόψουν στα 20χλμ να πάρουν τη στροφή. Και μπαίνουν και μπροστά σου. Έτσι και κάνεις την ‘μαγκιά’ και τους περάσεις μέσα στην στροφή μόλις βγουν στην ευθεία σε περνάνε πάλι με διακόσια και σε κοιτάνε με μισό μάτι!!!
Τι το θες ρε το VFR η to GXR η το ΖΖR και ξέρω και εγώ ποιο άλλο όταν στην στροφούλα σε περνάνε τα Deauville και τα παπιά?! Αχ, τα είπα και ξελάφρωσα. Ευχαριστώ……………………. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι ακριβώς Βαγγέλη!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέψου και να χρειαστεί να πλακωθούνε στα φρένα.Θα τους δεις στο ποτάμι μέσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν καβάλησαν ποτέ τους παπί η μηχανή μικρού κυβισμού.. Πάνε αρκετοί και παίρνουν για πρώτη μηχανή μία μεγάλου κυβισμού και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ανοίξουν το γκάζι στην ευθεία.. Δεν το παίζω και ούτε θα το παίξω γρήγορος και έμπειρος αλλά προτιμώ και κάνω κέφι να το στρίψω παρά να το ανοίξω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πραγματικά εκνευριστικό.... αυτούς πρέπει να τους πάρουμε μαζί με BMWgogagi, siraxanz, κλπ... να τους πάμε μια βολτίτσα Βάλια Κάλντα...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σημερα κατα της 11 ενα bmw 1200gs περασε ξιστα απο τον γιο μου στο ποταμι . ο τασος ηταν με το gsr600 και οταν τον περασε γυρισε και τον κυταξε σαν να του ελεγε κανε στην ακρι ρε εγω εχω bmw.
τα πηρε ο τασος και στην αριστερι στροφη ανεβενοντας το ποταμι μετα απο τις 3 γεφυρες που ο μεγας bmwδακιας μπικε με 130-140 τον περασε απο την εξωτερικη ξιστα με + 50 χιλιομετρα οδηγοντας με το ενα χερι γιατι με το αριστερο χερι του εδιχνε το μεσαιο δακτιλο που το ειχε να εξεχει.... οταν μου το ειπε του εβαλα χερι, γιατι μπορει να τρομαζε και να επευταν και οι δυο. οποτε πριν κρινουμε, και πουμε η κανουμε κατι, ας σκευτουμε οτι δεν ξερουμε τι μιαλο κουβαλαει, αλλα και το τι γνωσεις εχει στην οδηγηση και ας αλαξουμε λοριδα να τον αποφυγουμε και απλα μπορουμε να τον γραψουμε εκει που δεν πιανει μελανι. ειναι πιο ασφαλες για εμας τουλαχιστον ... αυτος???? δεν παει να κουμπουριαστη...... |
|
|||
|
|||
![]()
Aκολουθώ και εγώ για την δουλειά την ίδια διαδρομή και το βλέπω συνέχεια,ακόμα και απο σκούτερ και παπιά.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
:sm5: |
![]() |
|
|