![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτοχος F800gs εδώ και ένα χρόνο.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τη μεσαία σκάλα. ΄
Η "μαμά" λάμπα κάηκε περίπου στα 8.000χλμ .Υποθέτω κάποια αστοχία υλικού της λάμπας και κακή ποιότητα. Η δεύτερη λάμπα καίγεται στα 13.000χλμ .Ψάχνω forums για αντίστοιχα προβλήματα και δεν βρίσκω τίποτα.Δίνω τόπο στην οργή αν και ήμουν σίγουρος ότι θα ξανασυμβεί και κάτι τρέχει με τα ηλεκτρολογικά. Η τρίτη λάμπα καίγεται στα 18.000χλμ . ![]() ![]() ![]() Τρεις καμένες λάμπες σε ένα χρόνο δεν μου ακούγεται λογικό.Παίρνω τηλέφωνο σε αντιπροσωπεία και το μαστόρι με ενημερώνει ότι είναι συνηθισμένο πρόβλημα στα 1200gs.Μου λέει να περάσω να ρίξει ένα σπρει.(σπρει αδιαβροχοποίησης ,σπρέι για καλύτερη αγωγιμότητα στις επαφές...?? ) Κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα σε 800gs ή 1200gs ?? |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα φιλε μου!!! εμενα μου καηκε η λαμπα καπου εκει νομιζω 8-9 χιλιαδες χλμ δεν θυμαμαι, και οταν πηγα και την αγορασα τους ρωτησα αν καλυπτεται απο εγγυηση?? και μου ειπαν οτι μονο οι λαμπες εχουν 6μηνη εγγυηση, και οτι και η καινουργια λαμπα που αγοραζω εχει και αυτη 6 μηνη εγγυηση, σε εχουν ενημερωσει γι αυτο???
Last edited by mrdaellis; 09-01-2011 at 16:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Oχι αυτό δεν το γνώριζα γιατί πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία μετά το κάψιμο της τρίτης λάμπας και φυσικά λάθος μου που το αμέλησα.Σε ενημέρωσαν αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα;
Το θέμα δεν είναι όμως η λάμπα κ αν θα αντικατασταθεί δωρεάν από την εξάμηνη εγγύησή της αλλά γιατί προκαλείται αυτό.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αλλάζω λάμπα σε λογικά χρονικά όρια και όχι τρεις λάμπες σε διάστημα ενός χρόνου. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω την πηρα μεταχειρισμένη και στα 8500 καηκε και μένα, πριν απο αυτό δεν ξέρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
1-2 λάμπες το χρόνο είναι οκ
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι κάτι φυσιολογικό στα GS ας έχει και κάποιο ελάττωμα η καλή μας
|
|
|||
|
|||
![]()
σε F800GS μου κάηκε στα 9.500 χλμ
σε R1200GS μου κάηκε στα 9.500 χλμ Τυχαίο ?????? |
|
|||
|
|||
![]()
μια φορα στα 18000 τωρα 26000 ολα οκ
|
|
|||
|
|||
![]()
Oι λάμπες παιδιά καίνε και καίγονται δεν συμβαίνει γίνεται! Τώρα αν στην αλλαγή κάποιος τεχνικός φρόντισε και ξεκ.......σε την φήσα δεν φταίνε οι λάμπες! Το 1200άρι έχει και μια παράξενη ασφάλεια στο φανάρι που πρέπει να είσαι κινέζος με χέρι μυτοτσίμπιδο για να την βάλεις ή να ξέρεις το κόλπο. Ότι και να λέμε οι λάμπες καίγονται!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
8,5 μήνες και 11200 χλμ πολλά από τα οποία σε χώμα και δεν έχει ακόμα καεί. Να την περιμένω λέτε ε;
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με συνεργείο | karamazof | Τι μας έτυχε | 8 | 07-01-2011 22:51 |
Πρόβλημα με μπαγκαζιέρες | nikos-x | Διάφορα | 21 | 26-10-2010 15:11 |
Πρόβλημα με Xenon... | Kimwnas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-04-2010 20:00 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 26-01-2009 23:43 |