![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μεσημεράκι Κυριακής και οι καταπιεσμένοι μπαμπάδες
![]() Ραντεβού σε μια ωρίτσα στο Σούνιο και απο εκεί παρέα μετά απο ένα γρήγορο στροφιλίκι στο νέο οδόστρωμα φτάσαμε στο Λιμάνι του Λαυρίου όπου ήπιαμε το καφεδάκι μας και κουβεντιάσαμε σχετικα με τις αγαπημένες "χοντρούλες" και μελόντικα ταξιδάκια και εξορμήσεις! ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ Στράτο για την παρέα & εύχομαι γρήγορα να επαναληφθεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παίδες .... γρήγορα κ στην επόμενη ...
![]() Υ.Γ. ... αν θέλετε την επόμενη, όχι με pm, γιατί είναι πολλοί οι ... καταπιεσμένοι ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζονται αυτές οι βολτούλες για φόρτιση της μπαταρίας (της δικιάς μας πρωτίστως και έπειτα και της μηχανής). Πάντα καλά να είμαστε και πάντα να βολτάρουμε όποτε μπορούμε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια ,με το καλο η επομενη.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάντως επειδή το μέρος που ζω προσφέρεται για μονοήμερη ακόμα και για ολιγόωρη απόδραση όποιος ή όποιοι έχουν παρόμοιες τάσεις καταπίεσης ευχαρίστως να τους προσφέρω την παρέα μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω τον φίλο Βαγγέλη, ένα εξαιρετικό παιδί! Περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα Κυριακής, και ενώ η μέρα δεν μας έδωσε την ευκαιρία για ταξίδι, η παρέα του Βαγγέλη ήταν τόσο ευχάριστη που επέστρεψα σπίτι γεμάτος, όπως όταν επιστρέφω από εκδρομή!
Βαγγέλη, χάρηκα ειλικρινά που σε γνώρισα, ανυπομονώ για τη νέα μας συνάντηση και αν είμαστε και λίγο τυχεροί, θα τη συνδυάσουμε με ένα ωραίο ταξιδάκι! Και μερικές photos κι από μένα ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά,
![]() ελπίζω την επόμενη να έρθω και εγώ Βαγγέλη |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια και μιλάμε για "μπαμπάδες" όπως λέει και ο τίτλος του topic...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά σ’ όλους τους μπαμπάδες | syan | Χιούμορ | 10 | 24-01-2009 15:39 |