![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε κάτι άνδρες που υπάρχουν
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αν έχει πρόβλημα να το πάει στην αστυνομία, είναι μαλ@κια της που ανέβασε τέτοιο θέμα και καθόλου μαγκιά.
Διάβασε κάτω από το βίντεο να δεις τι λένε για τον «ένοχο», το πόρισμα βγήκε και θα του «εξηγήσουν οι μάγκες με τα πληκτρολόγια» Κάπως έτσι ξεκινάνε οι βεντέτες ![]() Δεν συμφωνώ με την αντίδραση του τελευταίου |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ πιθανόν η αστυνομία έχει ήδη τα στοιχεία τους. Δεν ξέρω κατά που πέφτει η Σωτηρίτσα, αλλά σε μικρά μέρη μάλλον δε γίνεται τίποτα από την αστυνομία.
Πάντως οι τύποι είναι για κλάμματα, εκτός από λαθροθήρες είναι και τσάμπα μάγκες. |
|
|
|||
|
|||
|
μαγκία,κλ@νι@, και κ... φιλιστρίνι.... και μετά σου λένε φιλόζωοι.....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
η Σωτηριτσα ειναι στην παραλια της Λαρισας στον Αγιοκαμπο,
εκει κοντα ειναι και το κτημα του "τεως"... |
|
|
|||
|
|||
|
Το καλύτερο σχόλιο στο youtube:
"Άμα είσαι μικροτσούτσουνος παίρνεις ένα ντουφέκι και κυνηγάς πουλάκια. Και άμα λάχει πατάς με το δανεικό αμάξι και όποια σου την λέει. Ξεφτιλισμένοι καράβλαχοι...... stefanosTFSI 8 hours ago 20 "
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τους έχω και κουμπαρους! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ...τοποθέτηση προβολακια χωρις εξωτερικο διακοπτη σε R1200GS | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 15 | 16-05-2012 14:36 |
| Ενα καλοκαιρι χωρις ταξιδι - Απολογισμός | emix | Γενικά - Αναβάτης | 23 | 10-06-2010 20:25 |
| αλουμινενιες βαλιτσες χωρις εσωτερικες θηκες | andkoyki | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 10-06-2010 00:22 |
| Δεν εχω λογια.... | El Buitre | Τι μας έτυχε | 14 | 16-11-2009 21:11 |
| Χωρις λογια | wolferin | Διάφορα | 9 | 03-08-2009 20:06 |