GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-02-2011, 15:48
dimpro Ο/Η dimpro βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Athens, Penteli
Προεπιλογή Αγορα Μ/Χ R1200GS βοηθεια

Καλησπεριζω ολους τους συμ-forumites και αναζητω μια μικρη βοηθεια απο την πειρα σας...
Σκοπευω να αγορασω μια κουκλα και θελω τα φωτα σας για επιλογη χρονολογιας προκειμενου να αποφυγω καποια προβληματα που εσεις εχετε αντιμετωπισει ή παρατηρησει.
Η προτιμηση μου θα ηταν να γινει η αγορα απο εξουσιοδοτημενο εμπορο αλλα αυτο δεν λεει κατι. Η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη.

ευχαριστω...
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 16:05
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Αγορα Μ/Χ R1200GS βοηθεια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimpro Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπεριζω ολους τους συμ-forumites και αναζητω μια μικρη βοηθεια απο την πειρα σας...
Σκοπευω να αγορασω μια κουκλα και θελω τα φωτα σας για επιλογη χρονολογιας προκειμενου να αποφυγω καποια προβληματα που εσεις εχετε αντιμετωπισει ή παρατηρησει.
Η προτιμηση μου θα ηταν να γινει η αγορα απο εξουσιοδοτημενο εμπορο αλλα αυτο δεν λεει κατι. Η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη.

ευχαριστω...
Καλως ηρθες στο GS φορουμ.

Υπαρχουν εδω πολυ ειδικοτεροι απο εμενα για το θεμα σου, αλλα αν θελεις τη δικη μου αποψη, που εχω σχηματισει διαβαζοντας εδω, δεν υπαρχουν εκδοσεις της 1200 που να εχουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα σε σχεση με καποιες αλλες. Οι περισσοτεροι εχουν τη χαρα να αντιμετωπιζουν ενα πρωτοτυπο προβλημα και οχι κατι που συμβαινει κατ' επαναληψη.

Σιγουρα θα βρεις καλομεταχειρισμενες 1200 σε καλες τιμες ακομη και στις αγγελιες του φορουμ. Μη ξεχνας οτι οι περισσοτεροι "εμποροι" θελουν και το ποσοστο τους απο την πωληση, που σημαινει οτι το συνολικο ποσο ακριβαινει! Επιπλεον, η πραγματικη ευκαιρια δινεται απο ιδιωτη και οχι απο εμπορο. Οσο αφορα το μοντελο προταση μου ειναι να αγορασεις τη νεοτερη που θα βρεις!

Last edited by Gemat; 09-02-2011 at 16:06.
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 16:13
Junior Member

Σ'ευχαριστω για την συμβουλη σου. Σιγουρα η νεωτερη ειναι η καλυτερη αλλα και η ακριβοτερη. Εχω ακουσει οτι πριν το 2007 τα μοντελα ειχαν προβληματακια με το κιβωτιο, τα οποια λυθηκαν μετα απο αυτην την ημερομηνια.
Θα κοιταξω και τις αγγελιες του forum, σ'ευχαριστω.
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:03
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dimpro Εμφάνιση μηνυμάτων
Σ'ευχαριστω για την συμβουλη σου. Σιγουρα η νεωτερη ειναι η καλυτερη αλλα και η ακριβοτερη. Εχω ακουσει οτι πριν το 2007 τα μοντελα ειχαν προβληματακια με το κιβωτιο, τα οποια λυθηκαν μετα απο αυτην την ημερομηνια.
Θα κοιταξω και τις αγγελιες του forum, σ'ευχαριστω.
Ειναι σχεδον βεβαιο οτι αν εχεις μετρητα και υπομονη, μπορεις να βρεις απιστευτες προσφορες.
Κανε καλη ερευνα αγορας. Ζητα τεστ ντραιβ. Η βιασυνη στην αγορα μεταχειρισμενου ειναι καταστροφικη!
Reply With Quote
Παλιό 10-02-2011, 14:44
Junior Member

Μετρητα υπαρχουν αλλα οχι και πολλα αλλιως θα πηγαινα για καινουργιο. Απλα ηθελα να θεσω ως οριο την χρονια 2007 ας πουμε, για το ψαξιμο μου ωστε να εχω τα λιγοτερα προβληματα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης