![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπεριζω ολους τους συμ-forumites και αναζητω μια μικρη βοηθεια απο την πειρα σας...
Σκοπευω να αγορασω μια κουκλα και θελω τα φωτα σας για επιλογη χρονολογιας προκειμενου να αποφυγω καποια προβληματα που εσεις εχετε αντιμετωπισει ή παρατηρησει. Η προτιμηση μου θα ηταν να γινει η αγορα απο εξουσιοδοτημενο εμπορο αλλα αυτο δεν λεει κατι. Η βοηθεια σας θα ειναι πολυτιμη. ευχαριστω... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υπαρχουν εδω πολυ ειδικοτεροι απο εμενα για το θεμα σου, αλλα αν θελεις τη δικη μου αποψη, που εχω σχηματισει διαβαζοντας εδω, δεν υπαρχουν εκδοσεις της 1200 που να εχουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα σε σχεση με καποιες αλλες. Οι περισσοτεροι εχουν τη χαρα να αντιμετωπιζουν ενα πρωτοτυπο προβλημα και οχι κατι που συμβαινει κατ' επαναληψη. Σιγουρα θα βρεις καλομεταχειρισμενες 1200 σε καλες τιμες ακομη και στις αγγελιες του φορουμ. Μη ξεχνας οτι οι περισσοτεροι "εμποροι" θελουν και το ποσοστο τους απο την πωληση, που σημαινει οτι το συνολικο ποσο ακριβαινει! Επιπλεον, η πραγματικη ευκαιρια δινεται απο ιδιωτη και οχι απο εμπορο. Οσο αφορα το μοντελο προταση μου ειναι να αγορασεις τη νεοτερη που θα βρεις! Last edited by Gemat; 09-02-2011 at 16:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστω για την συμβουλη σου. Σιγουρα η νεωτερη ειναι η καλυτερη αλλα και η ακριβοτερη
![]() Θα κοιταξω και τις αγγελιες του forum, σ'ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανε καλη ερευνα αγορας. Ζητα τεστ ντραιβ. Η βιασυνη στην αγορα μεταχειρισμενου ειναι καταστροφικη! |
|
|||
|
|||
![]()
Μετρητα υπαρχουν αλλα οχι και πολλα αλλιως θα πηγαινα για καινουργιο. Απλα ηθελα να θεσω ως οριο την χρονια 2007 ας πουμε, για το ψαξιμο μου ωστε να εχω τα λιγοτερα προβληματα.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
gps βοηθεια!!! | TRELOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 6 | 21-12-2010 00:32 |
Αγορα GS και αποριες...... | Dimitrism | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-11-2010 11:37 |
Πρωτος Ελεγχος μετα απο την Αγορα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 26 | 27-08-2009 14:01 |
Αγορα απο το Speedbrain.de | evanb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 12-05-2009 00:48 |
gps βοηθεια. | bmwgogagis | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 10-05-2009 20:10 |