![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρά σε όλους!
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα λάστιχα στο F650GS Twin μου γιατί έχω ακόμα τα εργοστασιακά Bridgestone Battle wing με 27.500 χλμ, και πλέον δεν μου δίνουν καμία σιγουριά.. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο άλλο ελαστικό, και είμαι μεταξύ των παρακάτω: Metzeler Tourance Metzeler Τourance EXP Michelin Anakee 2 Έχει βάλει κανείς κάποιο από τα παραπάνω ελαστικά στο συγκεκριμένο μοντέλο και ποιές οι εντυπώσεις του σε θέματα κρατημάτων, τιμής, διάρκειας ζωής? Η χρήση είναι 80% άσφαλτο 20% χώμα. Κάποια άλλη πρόταση? Απο το κατάστημα των ελαστικών μου είπαν οτι για το συγκεκριμένο μοντέλο τα καταλληλότερα είναι τα Bridgestone Battle wing (260 €) και τα Τourance EXP (270 €) γιατί έχουν ενισχυμένο σκελετό. Με τα άλλα ίσως έχω πρόβλημα. Ξέρεται να παίζει κάτι τέτοιο?Μου αρέσουν τα Tourance τα απλά, αλλά μήπως έχω πρόβλημα? Όλες οι προτάσεις δεκτές! Last edited by paolo.b; 16-02-2011 at 14:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Κανείς ρε παιδιά τα φώτα του?????
Πείτε καμιά άποψη, γιατί πρέπει να τα παραγγείλω τα λάστιχα,τα άλλα έχουν λιώσει πια.. Κανείς δεν έχει αλλάξει λαστιχα στα διδυμάκια???? |
|
|||
|
|||
![]()
27.500 χιλιόμετρα? Πάρα πολλά, έ? Θα μπορούσες να περάσεις από ένα κατάστημα με ελαστικά μοτό να πάρεις μία ιδέα από επιλογές κ τιμές κ μετά να δείς τι θα κάνεις.
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Τα Mertzeler "αργούν" λίγο να ανεβάσουν θερμοκρασία σε σχέση με τα Michelin. Υπάρχουν αρκετοί που θα σου πούν καλά λόγια κ γιά τα δύο. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρμαχος των Anakee, τα οποία τα χρησιμοποιώ χρόνια.
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ έχω την ίδια μηχανή, η οδήγησή μου είναι μόνο στην άσφαλτο και μόνο σποραδικά και αραιά σε χώμα (απλή διέλευση χωματόδρομου) και είμαι στα 35.000 χλμ. Μετά τα BT 501/502 που φοράς και εσύ, πήγα στα Continental Trail Atack. Πολύ καλά Λάστιχα, πολύ γρήγορη κορώνα, καλό κράτημα σε στεγνό αλλά και σε βρεγμένο. Είχα κάποια προβλήματα στην αρχή (κουνάγανε) και άλλαξα το μπροστινό (εντός εγγύησης όμως). Μετά από αυτά έβαλα τα Pirelli Scorpion Trail, ίδιας κατηγορίας με τα προηγούμενα, με τα οποία είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι στο μπροστινό κάποια σχισίματα. Οδηγώ όμως και λίγο επιθετικά έξω από την πόλη. Τώρα είμαι σε φάση πλέον που ετοιμάζομαι σιγά - σιγά ετοιμάζομαι και για άλλη αλλαγή και γλυκοβλέπω πάλι τα Conti. Επίσης κάτι άλλο που κοιτάω είναι τα λάστιχα να κρατάνε καλά και όταν είναι σχετικά κρύα, γιατί τα πιό πολλά και τα πιο επικίνδυνα χλμ τα κάνω μέσα στην πόλη. Εκεί θέλω να έχω κράτημα. |
|
|||
|
|||
![]()
μην βάλεις Metzeler Tourance είναι οτι χειρότερο για την μηχανή σου...
δοκίμασε οτιδήποτε άλλο αν και θα σου πρότεινα να ξαναβάλεις Battlewing... |
|
|||
|
|||
![]()
συπληρώνω..
τσέκαρε αν βγαίνουνε τα Dunlop TR91 για την μηχανή σου αν ναι τότε μην κοιτάς άλλα...trust me ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα dunlop βγαινουν στα δικα μας τα μηχανακια αλλα με διαφορετικο δεικτη ταχυτητας μπρος(V) πισω(H) τα φορεσα πριν απο κανα 2μηνο και ειμαι ευχαριστημενος απολυτα στιβουν φρεναρουν αψογα αλλα για ασφαλτο εξω απο εκει....δεν πηγα ακομα
|
|
|||
|
|||
![]()
εχώ πάει με τα Dulnop και Πάρνηθα και Υμμητό και δεν με προβλημάτισαν καθόλου...
τρομερό λάστιχο... |
|
|||
|
|||
![]()
Bridgestone ειχα στο μηχανακι,γενικα πολυ ευχαριστημενος 23000χλμ κ παλι τα ιδια εβαλα.δοκιμασμενη συνταγη
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διευκρινήσεις σε "θεματάκια" για F650GS (Twin) | antoine | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 15-04-2010 12:21 |
[ΖΗΤΕΊΤΑΙ] Vario Top Case για F650GS (Twin) | antoine | Ζήτηση | 6 | 30-12-2009 08:45 |
Ζητείται ψηλή σέλα για F650GS (Twin) | antoine | Ζήτηση | 1 | 20-12-2009 17:40 |
Ζητείται ψηλή ζελατίνα για F650GS (Twin) | komvot | Ζήτηση | 1 | 14-12-2009 23:59 |
Ελαστικά για F650GS --> 100/90 - 19 M/C 57S + 130/80 R 17 M/C 65S TL | xakou | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 27-05-2009 12:20 |