![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΟΥ ΤΗ ΔΕΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΞΕΝΕΡΟΥΑ ΤΟΥ (ΑΕΡΑ,ΒΡΟΧΗ,ΑΣΤΡΑΠΕΣ,ΒΑΤΡΑΧΙΑ...)
![]() KAI ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΥΛΑΚIΣMENOΣ!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ... ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ...!!! Last edited by HERC; 19-02-2011 at 09:34. |
|
|||
|
|||
![]()
πάρε το ιχ
![]() με καλή παρέα και όλα γίνονται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φόρα τα αδιάβροχα και κάνε την με ελαφρά πηδηματάκια.
πάτα το εσύ στο κεφάλι...και όχι αυτό ![]() σίγουρα θα περάσεις καλύτερα απο το να κάθεσαι άπραγος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε αδιαβροχο και βουρ.Κοντρα στην κοντρα με τον καιρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
. . . Πάρε τηλέφωνο τον yns και τον Markas
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xθες έριχνε καρέκλες εδώ στην Καρδίτσα.... Επρεπε να πάω με την μηχανή σε μία δουλειά.... Μέγα ερώτημα, να πάω ή όχι...!!!! Λέω όχι ####καιρε, δεν σου κάνω το χατήρι.... Πανοφόρια, κατωφόρια και τσουφ, έφτασα στην δουλειά μου... Ενα συναίσθημα ικανοποίησης με διαπέρασε, γιατί, έκανα αυτό που ήθελα εγώ και οχι ο παλιόκαιρος..!!! Ρε ουστ παλιόκαιρε, ρε ουστ..!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αύριο θα είναι καλύτερος ο καιρός οπότε όρμα . ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΚΑΡΙΑ | scorpiobmw | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 20 | 27-02-2011 21:50 |
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑ.(τον άλλον) | skippybi | Χιούμορ | 14 | 12-08-2010 11:37 |
ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ?? ΝΑΙ...Η ΟΧΙ?? | tsompanis | Ελλάδα | 32 | 06-03-2010 11:10 |
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 23 | 08-02-2010 22:00 |