![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το forum σας το έμαθα από έναν συμπαθέστατο κύριο που πιάσαμε συζήτηση σήμερα (16.03.2011) κατά τις 14:15 στο φανάρι έξω από τη Βουλή.
Μου είπε να τον αναζητήσω με το nickname "366". Εκανα το απαραίτητο search, αλλά δεν τον εντόπισα. Εχει και εκείνος (όπως και εγώ) ένα r1150gs μαύρο (το δικό μου είναι grey). Αν το διαβάζει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει μου λέει... Ευχαριστώ για το χρόνο σας! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kostas_366 ή αλλιώς... μοντέλο...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και οι παρεες σου δεν μου αρεσουν Καθολου ![]() ![]() ![]() οπως ειπε και ο Πρε,,,, ![]() ![]() τον λενε Κωστα και ακουει και στο...Μοντελο~~~~ ![]() ![]() αντε και επειδη θελω να κανω τον ρουφ....... ![]() ![]() Του στελνω το Link ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρουφ!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφήστε ρε τους ανθρώπους ήσυχους! Το λέει το παληκάρι, γνώρισε ένα συμπαθέστατο κύριο, τώρα αν ο χαρακτηρισμός θα αρέσει στον συμπαθέστατο κύριο.......
![]() ![]() ![]() ![]() Παρεπιπτώντως....καλά χιλιόμετρα φίλε και καλή παραμονή στο φόρουμ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά κλμ να έχεις φίλε.
Καλά ποστ. Αλλά του 366 μην του μιλάς, είναι αλήτης, παλιάνθρωπος και άσχημος.. υστ. με έσκισες, συμπαθητικός κύριος??? ![]() Ε ρε καζούρα που θα φάω τώρα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τσίμπησες βλέπω εεεεεε !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού σου έχω ξαναπεί, όσοι έχουν bmw, είναι για ψυχίατρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιλάς εκ πείρας;;;; ![]() ![]() ![]() Συπαθέστατε κύριε!!!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από που "βγαίνει" το nickname σας | manro | Διάφορα | 375 | 16-05-2012 21:40 |
Αλλαγή nickname | griv_gs | Ιδέες και σχόλια. | 24 | 16-02-2011 09:48 |
Υπάρχει ανάκληση για 1200/08 ???? | gb1200 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 17-07-2010 14:56 |
Υπάρχει??? | Mexicanos | Αθλητισμός | 11 | 23-03-2010 14:57 |
BANNED ο χρήστης Akis | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 34 | 26-05-2009 14:49 |