![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ένα προβληματικό προϊόν που μου έστειλαν μου κάνουν έκπτωση 10% για μια παραγγελία. Αν κάποιοι από εδώ θέλουν πράγματα από το συγκεκριμένο κατάστημα μπορούμε να κάνουμε μια μαζική παραγγελία και να επωφεληθούμε αυτό το 10%. Έχει πάρα πολύ καλές τιμές οπότε συν αυτό το 10% τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ φτηνά.
Για παράδειγμα το topcase για το 1200 ADV έχει περίπου 480 μαζί με βάση και ρυθμιζόμενες κλειδαριές μείων 10% θα βγει περίπου 430. Αν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα έχει 590 νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά www.teileineile.de |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου, εγω και ενα φιλαρακι ειμαστε ετοιμοι να παραγγειλουμε 2-3 πραγματακια, απλα πως θα γινει ολο αυτο και πως θα ερθουνε τα πραγματα σπιτι μας?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου αλλά σε όλους τους εκτός Γερμανίας κάνει 10% το teileineile.de 2-3 μέρες μετά την εγγραφή.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by jmar; 22-06-2011 at 13:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Αληθεύει παιδιά,.,.
έχει κάνει παραγγελία συχωριανός.,..,. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
έχω κάνει 3 παραγγελίες έκτοτε σε πολύ καλές τιμές και γρήγορη παράδοση... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό που λέτε με το 10% της εγγραφής δεν το γνωρίζω αλλά μπορούμε να ρωτήσουμε. Εμένα γενικά με ξενέρωσαν λίγο γιατί είχα μια αντιμετώπιση του στυλ και που ξέρουμε εμείς αν τη ζημία δεν την έκανες εσύ αλλά χαριστικά μπορούμε να στο αλλάξουμε ή να σου κάνουμε έκπτωση 10% ή να σου γυρίσουμε 20 ευρώ πίσω. Αφού ρώτησα πόσο θέλουν από Ελλάδα για το δέμα δεν το σκέφτηκα καν να το επιστρέψω. Τέλος πάντων αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να ρωτήσω για το αν είναι 10 ή 10+10.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eνδιαφέρομαι κ γω . . . ευχαριστούμε!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γράφτηκα και η έκπτωση είναι 5%.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε 2-3 μέρες θα γίνει 10! Και σε μένα έτσι έγινε, πρώτα 5 και μετά 10. Εκτός κι αν έχουν αλλάξει πολιτική.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 15:03 |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
TEILEINEILE... | panos1100gs | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 17 | 27-08-2010 22:13 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 9 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 11-06-2010 06:50 |
ΚΑΦΕΣ(λέμε τώρα) στο Ηράκλειο 2 Ιουν στο ΤΕΝΝΙΣ | Albatros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 05-06-2010 10:27 |