![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω εδώ και δυο μέρες το f650gs 2007 μονοκύλινδρο.
το πήρα μτχ με 8.700km και είπα σήμερα να κοιτάξω τα υγρά της μηχανής ![]() Πρωτη κίνηση ελέγχο τα λάδια βάση του εγχειριδιου χρήσης και είχε περίπου 300ml me 500ml περισσότερο λάδι. Δεύτερη κίνηση δεν βλέπω ίχνος ψυκτικών υγρών στο δοχείο του ψυγείου αλλά δεν έχει ανάψει κάνενα φωτάκι υπερθέρμανσης ακόμα.. Αυριο ψάχνω για μηχανικό για σερβις Αν κάποιος είναι από Κέρκυρα και έχει να προτείνει ας πει. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελυσες τα πλαστικά;
Αυτό που λες για το λάδι, σημαίνει 15-20% περισσότερο από την κανονική ποσότητα. Γιατί; Πήγαινε κάνε μιά αλλαγή μαζί με φίλτρο για να έχεις το κεγάλι σου ήσυχο. Το σύστημα ψύξης είναι κλειστού κυκλώματος αν το λέω σωστά. Θεωρητικά δε συμπληρώνεις, ελέγχεται στα σέρβις. Το μηχανάκι είναι απλό, αν δεν έχει BMW στο νησί, πήγαινέ το στο μηχανικό σου. Απλά η αλλαγή λαδιού στο συγκεκριμένο είναι "λαδιάρα" διαδικασία, τα κάνει όλα να μην πω! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω αλλά μάλλον δεν πρόκειται για μεγαλύτερη ποσότητα λαδιού. Σε συνδυασμό με την έλλειψη αντιψυκτικού απ το δοχείο πλήρωσης, όπως αναφέρεις, ίσως να έχεις το γνωστό πρόβλημα με την αντλία νερού.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πλαστικά δεν τα έλυσα γιατί έχασα το κλειδάκι το αστεράκι που τα ανοίγει.
Εχω την υποψία ότι ο προηγούμενος χρήστης δεν έλεγχε σωστά τη μοτοσυκλετα και δεν προεβαινε σε σωστές ενεργειες. Τώρα, δεν ξέρω σίγουρα. Η επόμενη κίνηση είναι άλλαγμα όλα τα υγρά και έλεγχος για διαρροές στη συνέχεια στου συστήματος ψύξης και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε ortho. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού μπήκα στο χορό θα χορέψω..
Απλώς αναρωτιέμαι πως θα αναγνωρίσω το πρόβλημα, δηλαδή ποια ακριβώς η αιτία. Μήπως χάνεις από την τάπα? Απο κάποια ένωση? Ή είναι η αντλία νερού? Σε αυτά πρέπει να ψαχτώ σε συνεργασία με το μηχανικό βέβαια |
|
|||
|
|||
![]()
KANE ENA ΓΕΝΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ θα πιθανολογούσα ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης συμπλήρωσε λαδάκι στα κουτουρού, μήπως και το έλεγχες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και πήγαινε αγόρασε ένα σετάκι Torx κλειδιά - οι Γερμανοί κι οι παπαριές τους-, είναι πολύ φτηνά, γιατί όλο και κάτι θα σφίγγεις
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά !
![]() |
![]() |
|
|
![]() |