![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σε ολους τους φιλους.
Ειμαι ετοιμος να αλλαξω δισκοπλακα και φυσικα τις βιδες της.Επειδη οι παλιες εχουν οξειδωθει θα βαλω καινουριες. Ενας φιλος με συμβουλευσε λοιπον να περασω χρωμιο στις καινουριες βιδες για να μην αντιμετωπισω παλι το ιδιο προβλημα. Γνωριζει λοιπον καποιος,καποιο καταστημα που να κανει αυτη την δουλεια σε Καλλιθεα και περιχωρα??????????? Ευχαριστω εκ των προτερων. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι παλιές σου οξειδώθηκαν προφανώς από τα χημικά που σου έβαλε κάποιο πλυντήριο και δεν τα ξέβγαλε αμέσως. Το ίδιο μου έκαναν και μένα. Με λιγότερο από 20€ βάζεις καινούργιες και δεν ξαναπάς σε αυτό το πλυντήριο. Αν τις επιχρωμιώσεις το θέαμα θα είναι αταίριαστο τελείως.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστω Γιωργο.Καταλαβαινω το αταιριαστο θεαμα απλα σκεφτομαι οτι καποια στιγμη για τον εναν η αλλο λογο ισως ξαναπαθω το ιδιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 2 μήνες στον Γέρακα μου τις άλλαξαν, δεν είναι τίποτε ιδιαίτερο. Για την ακρίβεια, μόλις κοίταξα την απόδειξη, τεμάχια 10, προς 1,2€ το ένα.
|
|
|||
|
|||
![]() Στην επισημη αντιπροσωπεια!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Όταν την έδειξα στον αντιπρόσωπο χωρίς να του πω τίποτε, μου είπε το ίδιο πράμα κι αυτός... |
|
|||
|
|||
![]()
Η μηχανή μου είναι στο τρίτο χρόνο, στο δεύτερο χρόνο είδα ίχνη οξείδωσης αυτή τη βδομάδα μετά από τις βροχές της προηγουμενης τις είδα ολοσχερώς οξειδωμένες, δεν μου έκανε εντύπωση γιατί το είχα ακούσει και από άλλους.
Υποψην δεν έχει ακουμπήση εργαλείο επάνω τους, αυτά στην δικιά μου. Υπάρχει κάποιος να μην έχει οξείδωση μετά το δεύτερο χρόνο χωρίς να την έχει σε κλειστό γκαράζ; |
|
|||
|
|||
![]()
εκτος απο αντιπροσωπεια, υπαρχουν και μαγαζια εξιδικευμενα στις ''βιδες'' αλλα και μαγαζια που χρωμιωνουν διαφορα. Εαν θελεις περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου π.μ.
Παντως ενα καλο νικελωτηριο - χρωμιο ειναι διπλα στο μαγαζι μου στο Μπουρναζι, και εχω κανει προσωπικες δουλειες εκει, αλλα και πολλοι με harley. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δωρεάν Wi-Fi στις εκκλησίες | ckk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 16 | 13-12-2010 23:52 |
Προσοχή στις πόρτες..!! | frits | Αστεία Video | 6 | 31-03-2010 11:22 |
Κουκουλοφόρος στις ειδήσεις .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 9 | 13-01-2010 00:25 |
Windows 7 στις 22 Οκτωβρίου | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-06-2009 02:29 |
Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 13:08 |