![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ όλους!
![]() Θα ήθελα να προβάλλω μια απορία μου. Τελευταία έκανα δυο μικρά ταξίδια με το μονοκύλινδρο και παρατήρησα το εξής. Ενώ μέχρι τα 120 η μοτοσυλέτα "ρολάρει" ταξιδεύει χωρίς να ζορίζεται, μετά τα 120 σαν να ανεβάζει πολλές στροφές που δεν τις αφήνει όμως.. Μου έχει κάνει εντύπωση και δεν ξέρω αν είναι η κανονική λειτουργία του μονοκύλινδρου. Για να γίνω πιο σαφής μετά τα 120 και μέχρι τα 170 έχει μια συμπεριφορά σαν να έχει τετάρτη ταχύτητα ενώ έχει την τελευταία την πέμπτη. ![]() Τι λένε οι κάτοχοι του μονοκύλινδρου αλλά και άλλοι φίλοι γι αυτό? Το έχετε παρατηρήσει? Συμβαίνει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι το εχω παρατηρησει αλλα μην ξεχνας οτι στα 120 εχεις 5000 στροφες,εχεις αλλαξει γραναζι μπροστα;.Δεν θα παθει τπτ ομως.Καλα χλμ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έτσι είναι.
Όταν είχα το Dakar ήθελα μια έκτη "overdrive". (καλά και με το 1200 ήθελα μια έβδομη "overdrive" θέμα που δεν έχουν οι 1150) |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φίλε gs dakar δεν έχω αλλάξει γρανάζι μπροστά. Ίσως χρειαζεται μια αλλαγή γραναζιού μπροστά.
Εχεις παρατηρήσει καλύτερο "ρολάρισμα" μετά τα 120 km με το γρανάζι? από την άλλη χρειάζονται και οι ¨κοντινές¨. Ευχαριστώ για τα καλά χιλιόμετρα και Αντεύχομαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αλλάξεις γρανάζι θα χάσεις αρκετό "μπαμ".
Αν δεν σε προβληματίζει, γιατί όχι. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οταν μάθω να ρυθμίζω αλυσίδα μόνος μου θα προχωρήσω στον πειραματισμό |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή τι θέλετε να είχε και μία έκτη ψόφια
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα έλεγα ότι είχε και ιδιαίτερες εκκινήσεις. Όχι ότι είχα παράπονο όταν το είχα (πέρα από ότι ήθελε κάθε χάσκι και σκούτερ μεγάλου κυβισμού να με περάσει)...
Αν θυμάμαι το 650GS το μονοκύλινδρο έχει σχεδόν 6" (5.7?) 0-100 κάτι που θεωρείται κάτω του μετρίου ακόμα και για μηχανή on-off. Είπαμε όμως όλα είναι σχετικά. Last edited by NLS; 11-04-2011 at 13:56. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδή από την άποψη "αν σηκώνει" μεγαλύτερο γρανάζι για καλύτερα αποτελέσματα. |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι φυσικά..
Απλώς ψάχνουμε τι θα ήταν καλύτερο. ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για όλες τις συζητήσεις, πολιτικές και μη.... | gepol | Διάφορα | 2 | 27-02-2011 13:20 |
Μέχρι εδώ και μη παρέκει... | ckk | Ιδέες και σχόλια. | 11 | 16-02-2011 06:29 |
Χρήσιμο link για ποδοσφαιρόφιλους και μη | frits | Διάφορα | 8 | 07-06-2010 18:30 |
Προς κατάργηση -ελέω παραγωγικότητας- ο 14ος μισθός και στον ιδιωτικό τομέα | frits | Ελλάδα | 1 | 06-03-2010 20:18 |
Χρήσιμα σε κατόχους ARAI (και όχι μόνο) | GS_maniac | Κράνη | 5 | 29-12-2008 17:22 |