![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες αληθειες που καλο ειναι να τις θυμομαστε οταν μεγαλωνουμε τα παιδια μας.tromaktiko: Αφιερωμένο σε όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 1943 -1985
|
|
|||
|
|||
![]() Πράγματι ένα άρθρο που τα λέει όλα με τη μόνη διαφορά μεγαλώσαμε σε αγνές εποχές και χαίρομαι πραγματικά για αυτό αυτό είναι σίγουρο αλλά εμείς θα δούμε και την καταστροφή για τα επόμενα 20 χρόνια αν ζούμε βέβαια . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι ακριβώς. . και πολλά άλλα . .
Μάλλον είμαι και εγω από τους τυχερούς , της τελευταίας πενταετίας όμως. . |
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρομαι που τα εζησα ολα αυτα και στενοχωριεμαι που
αλλαξαν τα πραγματα τοσο πολυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλά τα λέει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΟΒΕΡΟ !
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ! ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ! ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι ηταν...
αλλα στερηθηκαμε πολλα... εγω γεννηθηκα το 1957 και δεν θαθελα να "γυριζα" πισω, συγνωμη αλλα να ειμαι και αχαριστος... τωρα ειναι καλυτερα, για μενα... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, και όχι τίποτα άλλο αλλά σκέφτομαι σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα παιδία μου ~σου ~μας…..!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλα τα λεει ,αλλα εχουν αγριεψει τα πραγματα,δεν μπορω να διανοηθω τωρα να αφησω την κορη μου 11 χρονων να παει μονη στο σχολειο,η στα αγγλικα,με τοσους ανωμαλους και παρανοικους εξω,το κακο ειναι οτι δεν μεγαλωνουν σαν κανονικα ανεμελα πραγματικα παιδια,τους δινουμε μονο μια γευση,ταυτοχρονα τους μεταδιδουμε χωρις να το θελουμε το ανχος μας....σημαδια των καιρων ????
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Mε τα ποδια ...μεχρι την Κίνα; | kosta12gs | Τι μας έτυχε | 17 | 01-03-2011 10:38 |
Ο «δεκάλογος» των αποδείξεων που μειώνουν το φόρο για το 2011 | nasos | Ελλάδα | 3 | 10-02-2011 13:49 |
..Για αυτους που ειχαν VARADERO!! | Gemat | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 03-09-2010 08:08 |
Πραγματα που δεν ξερεις για το σωμα σου!!! | MARK | Υγεία | 5 | 24-05-2010 09:20 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |