![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά . Ανέβηκα στα Γιάννενα να κάνω Πάσχα με τους δικούς μου και δεν κρατήθηκα ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη και αγόρασα την πρώτη μου BMW
την f800gs, με σέλλα comfort με ζελατίνα touring χούφτες ,ορθοστάτη, συναγερμό και φυσικά εξάτμιση akrapovic και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις πρώτες μου εντυπώσεις από την μηχανή ![]() ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!!!!! *********!!!!!!!!! Το πρώτο μου μικρό ταξίδι ήταν Θεσσαλονίκη -Γιάννενα μια διαδρομή περίπου 300 χλμ (282) για την ακρίβεια από Εγνατία οδός . Ο καιρός χάλια έβρεχε σε όλοι την διαδρομή ομίχλη σε αρκετά σημεία του δρόμου μετά την Βέροια και πριν το Μέτσοβο ,χωρίς να έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό , και παρόλα αυτά μια πραγματική απόλαυση η οδήγηση της μηχανής , που με έκανε να μην θέλω να τελειώσει το ταξίδι.Αν και είμαι στην διαδικασία του στρωσίματος και δεν μπορούσα να εκμεταλλευτώ όλα τα πλεονεκτήματα της μηχανής μερικά πράγματα ήταν ολοφάνερα . Πραγματικά πρόκειται για μια ελαφριά και νευρική μηχανή, με ικανότητα πολλών και εύκολων ελιγμών χάρη στην μεγάλη γωνία του τιμονιού της η ροπή της πραγματικά τρομερή ,εάν και την οδηγούσα περίπου από 4500 έως 5500 χλδ στροφές και ταχύτητα 100 με 140 χλμ την ώρα σε κάνα δύο περιπτώσεις δεν κρατήθηκα και από 140 με την μία στα 180 χωρίς να ζοριστεί να μουγκρίσει γενικώς να καταλάβει τίποτα. Στις στροφές να μπαίνει πολύ εύκολα και γρήγορα αλλά ούτε εδώ μπόρεσα να το ευχαριστηθώ γιατί στα ορεινά μέρη της διαδρομής είχε ομίχλη και ήμουν πολύ πολύ προσεκτικός .Θα ήθελα να πάω από την παλιά διαδρομή μέσου κατάρας αλλά ο καιρός δεν μου το επέτρεψε. Τελικώς έχω να πω ότι είναι η καλύτερη μηχανή πού έχω οδηγήσει , και έχω οδηγήσει πολλές Όταν εξοικειωθώ καλύτερα μαζί της (και την στρώσω ) θα την βάλω και σε χώμα και θα σας ξαναπώ τις εμπειρίες που απέκτησα |
|
|
|||
|
|||
|
Να τη χαρείς φίλε μου και να τη λειώσεις!
Αφού τη στρώσεις όμως! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
σε ευχαριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Το στρώσιμο δεν είναι μέχρι 4000;
Τι 4500 - 5500; Τι 180άρες; Αυτό δεν είναι στρώσιμο φίλε μου. Πρόσεχε γιατί τα αποτελέσματα του στρωσίματος θα τα ζεις όσα χρόνια έχεις τη μηχανή. Κατά τα άλλα καλοτάξιδος. |
|
|
|||
|
|||
|
τα 180 ήταν δύο στιγμές μόλις άνοιξα το γκάζι το άφησα αμέσως όσο για το στρώσιμο εγώ είμαι λίγο της παλιάς σχολής αυτό που ξέρω και κάνω (και στα αυτοκίνητα), αλλά και για την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου είναι να δουλεύεις στροφές και κοντέρ κάθετα δηλαδή αυτό που βλέπεις στην ευθεία στα όργανα
![]() Ευχαριστώ για τις ευχές σου |
|
|
|||
|
|||
|
Μεγάλη συζήτηση, δεν θα την ξανανοίξω υπάρχουν πολλά threads αν ψάξεις. Το μόνο σχετικό που έχω να πω είναι ότι το manual λέει τι πρέπει να γίνει και δεν λέει ότι λες νομίζω (δεν έχω την 800). Τέσπα.
Το Steed θα το κρατήσεις; (τι να το κάνεις) |
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη συζήτηση, νομίζω ότι έχει ανέβει και ένα άρθρο στο φόρουμ για αυτό το θέμα.
Όσο για το steed θα το κρατήσω και βλέπω εξάλλου τι να πιάσει καν 1000ρικο επειδή το έχω και σε καλή κατάσταση. Ασε που θέλει και η Κυρά να την μάθω να οδηγά μηχανή, και από ότι βλέπω θα την πληρώσει το steed
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να τη χαρείς μα πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ζησε την....απολαυσε την....παρε οτι εχει να σου δωσει....σεβασου την....καλα χιλιομετρα!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW f650gs οι πρώτες εντυπώσεις | Apirathos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 14-02-2011 23:43 |
| Βρήκα επιτέλους φώτο από τις πρώτες μου μπουμπούδες | KAS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 13 | 24-01-2011 12:28 |
| Οι πρώτες φοιτήτριες.. | Carduelis | Πολιτισμός | 2 | 22-11-2010 12:26 |
| Οι κυρίες μου ! | ace_gln | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 08-02-2010 16:50 |
| Οι εντυπώσεις από τις πρώτες δοκιμές VFR 1200F !!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 29 | 29-10-2009 13:00 |