![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΕΧΩ R1150GS ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΙΝΗΣ ΜΑΜΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΛΑΣΜΑ.ΞΕΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΩ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεταφερθηκε εδω και το αλλο θεμα ( που κατα λαθος ηταν στις αγγελιες)
Ας κρατησουμε μονο το ένα... Αν σου έσπασε το έλασμα που κραταει κατω τη χειρολαβή τότε μπορώ να σου πω τί έκανα στο δικό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΣΤ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε εμενα εσπασε το πορτοκαλί μεταλλο που κρατά τη χειρολαβή κλειστή.
Βρήκα λοιπόν ενα κομμάτι σκληρό μέταλλο απο χαλασμένη κλειδαριά, το εκοψα και το έπιασα με 2 περτσίνια στον πορτοκαλί κύλινδρο (ανοίγωντας 2 τρύπες με 3άρι τρυπανάκι στο σημείο που έσπασε). Βάλε μια φώτο απο την κλειδαριά σου να σου πώ αν υπαρχει χώρος να το φτιάξεις έτσι. |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΡΙΤΣΙΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΕΤ?Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεις βαλε μια φωτογραφία... Σε εμένα η τρύπα εγινε στ σώμα του πορτοκαλί κυλινδρου... Φαντασου οτι οταν έσπασε δεν φαινόταν καθόλου πορτοκαλί έλασμα..
Τωρα αν εσένα έσπασε πιο πολύ ( αλλά πόσο πιο πολύ? ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ!!!!! | iakdm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 30-04-2011 13:19 |
ΒΑΣΗ ΒΑΛΙΤΣΑΣ GIVI ΓΙΑ GS1200 | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 27-10-2010 16:34 |