![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα είχα demi ρεπο κ είπα το απόγευμα να ασχοληθώ λίγο με το σκισμενω λαστιχενιο κάλυμμα του ψαλιδιου.
Έχει ξεραθει μετα απο 53000 χιλιόμετρα κ χρήζει αλλαγής. Έχω ένα πρόβλημα όμως. Δε μπορω να βγάλω το ψαλιδι. Πιο συγκεκριμένα έχω κολλήσει σε αυτο το πράμα. Είναι παξιμάδι; Είναι βιδωτω; Θέλει κάποιο ειδικό εργαλιο; Ξέρει κανείς τίποτα για το θέμα; Το έχει κάνει κανείς; |
|
|||
|
|||
![]()
Απ'οτι ξερω πρεπει να ξεβιδωσεις αμορτισερ για να βγει το ψαλιδι και οχι εκει που ειναι το πλαισιο αλλα καλο ειναι να μας απαντησει και κανεις αλλος για σιγουρια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θέλει εξωλκέα,aν θες τη συμβουλή μου, μην πηγαίνεις μαντεύοντας
RTFM ![]() Last edited by nivam; 11-10-2011 at 22:12. |
|
|||
|
|||
![]()
και αν επιμενεις δες το σχεδιο ...
υπαρχει σχετικο αρθρο εδω απο τον saitman με φωτος ψαξου λιγο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο άρθρο του saitman δεν αναφέρει κάτι για αυτο παρα μόνο για το παξιμάδι με την αλενοβιδα στην άλλη πλευρά.
Το ίδιο κ στο thread ´ενα ειδικό εργαλιo´. Δεν είχα πρόβλημα να λυσω την αλλενοβιδα κ το 24αρη παξιμαδι στην άλλη πλευρά. Αυτο το παπαρακι δε ξέρω τι είναι κ δε θέλω να το ζορισω μη κάνω ζημια. Αν ξέρει κάποιος κάποια λεπτομέρεια κ μπορει να με διαφωτίσει, θα του είμαι υπόχρεος. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έβγαλα! Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.
Τελικά έφτιαξα ένα χειροποίητο εξωλκεα κ δεν χρειάστηκε ούτε ένα χτηπηματακη με σφυρί! Χρησιμοποίησα ένα πλακακι inox με μια τρύπα 7μμ στο κέντρο του, ένα κομματάκι σωλήνα διαμέτρου 60μμ. Τα κεντραρα κ απλά τα πονταρα μεταξύ τους. Στη συνέχεια το τοποθετησα όπως φαινεται στη φωτο. Έβαλα μια μακριά βιδα 6μμ κ την βιδωσα. Μωλις τερμάτισε, συνέχισαν να βάζω δύναμη με αποτέλεσμα το πλαίσιο να βάζει κόντρα κ να τραβιεται μόνο του προς τα έξω. Δεν εκανα παραπάνω απο 15 λεπτά να το φτιάξω. Ήταν πολυ απλο. Χθες βράδυ που το ελυνα δεν ήξερα αν έχει σπειρωμα η αν είναι σφινομενω μέσα. Χάρη των απαντήσεων σας κ ιδιαίτερα σε ένα παλλικαρι που μου έστειλε πμ το πρωι νωρίς κ μου επιβεβαίωσε ότι είναι σφινωτω, το έβγαλα! Πραγματικά σας ευχαριστω! Ελπίζω να φαινεται καλα στη φωτο. Τις τραβηξα βιαστηκα. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος!!!
ειναι και πολύ βαρυ το εν λόγω κομμάτι ![]() ![]() ![]() ![]() μακάρι όλη η μοτο να ήταν κατασκευασμένη απο το ίδιο κραμμα ![]() ![]() ![]() θα ζύγιζε 100 κιλα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εναλλακτικα,για εξολκεα---χρησιμοποιεις μία ράβδο την οποια βιβώνεις και επάνω της βάζεις ένα αντίβαρο απο Bmw 650..και στο τέλος περνας και ένα παξιμάδι ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 12-10-2011 at 17:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι! Με την προϋπόθεση ότι έχω αντίβαρο απο BMW 650!!!
Αυτα βλέπουν οι γιαπωνεζοφιλοι κ μας κοροϊδεύουν!!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σβησίματα-πρόβλημα με ρελαντί... | element | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 25-05-2011 13:52 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
Πρόβλημα με το ρεζερβουάρ! | Syvaris | Τεχνικά θέματα διάφορα | 40 | 26-06-2010 09:18 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 14:49 |