![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ,ΑΛΛΑ,ΕΧΩ ΤΟ BMW 1150 GSA ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕΣ,ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ενοχλείς καθόλου, πέρνα και από τα καλωσορίσματα να σε υποδεχτούμε φίλε μου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¨ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου δεν υπαρχει τιποτα ,το εχω ψαξει ,η πας για καινουργιες δλδ μηλαμε για 1300 περιπου απο ελλαδα η γερμανια,η αν ασχολεισε με e-bay αλλα δεν ειναι ευκολο και παλι,η βαζεις after market αλουμινιου τυπου sw motech -touratech κλπ και καθαρισες ,η επιλογη δικη σου,καλο ψαξιμο παντως
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ!!
ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!! ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ TRAX, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι χάσαμε? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ...
![]() ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ TOP CASE HEPCO & BECKER ΑΠΟ TON MOTOVLAMENO (NIKO) ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με υγεία τότε .
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ TRAX | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 24-02-2011 00:28 |
ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ BMW 1150 | ANASTAZ | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 23 | 21-09-2010 01:28 |
ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ GS | ANASTAZ | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 20-09-2010 23:32 |