Δεν κατάλαβα πως έγινε,αλλά φυσικά καλώς σας βρήκα!!!
Εδώ και 4 μέρες είμαι κάτοχος (τυχερός) ενός R1150 GS.Το αγόρασα απο γνωστό μαγαζι της Αγ. Παρασκευής, είναι μοντέλο '03 και έχει 50.000χλ. Οπως λέω και στο τίτλο ούτε κατάλαβα πως έγινε.Είμουν φαν των γιαπωνέζικων και εχοντας στη κατοχη μου κατα καιρούς απο παπι μέχρι street ούτε καν σαν πιθανότητα στο μυαλό μου δεν υπήρχε η αγορά μιας b.m.w.Μάλιστα για να είμαι ειλικρινής υπήρχαν αρκετά πράγματα πάνω τους που με εκνεύριζαν αφάνταστα.Και έτσι φτάνουμε 2 εβδομάδες πριν όταν αποφασίζω να πουλήσω το silverwing 400 που είχα τα τελευταία 3 χρόνια.Εκει ας είναι καλά ο πατέρας μου (Γιώργος gp) που πάνω σε μια κουβέντα άρχισε τα "κάνει αυτό", "κάνει εκείνο", "είναι έτσι" κτλ.Πράγματα δηλαδή που θα λέω και εγώ απο δω και πέρα!! Αυτό ήταν και κάπως έτσι με συνοπτικές διαδικασίες και αγορά της εν λόγω "κούκλας" ξεκίνησαν όλα.
Μετά απο μόλις 4 μέρες συμβίωσης, θα ήθελα πρώτον να ευχαριστήσω τον πατέρα μου για το μικρόβιο που μου έριξε και δέυτερον να ευχηθώ σε όλους σας υγεία,ευτυχία και πολλα πολλά χαρούμενα χιλιόμετρα.Καλώς σας βρήκα!!!!
|