![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μετά από περιπλάνηση για 16 μήνες με την Adventure,
επανήλθα στο απλό GS, όπως είχα και πριν την Adv. Ενα ολοκαίνουριο λοιπόν GS βρίσκεται στο γκαράζ, αγορασμένο από τη motion n style, την οποία κι ευχαριστώ για την όλη εξυπηρέτηση. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|||
|
|||
|
Απλό, αντβε, και τώρα απλό?
Όπως και να έχει, καλά κλμ.. υστ. σε κόβω για αντβε μετα
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοταξιδη να είναι και πάντα όρθιος!!!!!! Έχω και εγω απορία αλλα εσυ μάλλον θα ξέρεις καλύτερα............. και πάλι καλοταξιδη να είναι!!!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
καλοταξιδο να ειναι και αυτο,καλα χιλιομετρα να εχεις μαζι του...και να το χαρεις οπως το adventure ...
|
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΗ............ Άντε αυτή μπορεί να την βάλεις και σε κανένα χώμα.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοτάξιδο το νεο σου μωρό Λέανδρε
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοταξιδο το εργαλειο φιλαρακι...
Αντε να σε δουμε και απο κοντα τωρα εεε???? |
|
|
|||
|
|||
|
εννοείται! πάμε για καφέ όποτε θέλετε!
σας ευχαριστώ όλους χωριστά. Το adventure είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένη και αρχοντική μηχανή, όμως στις καθημερινές μου ανάγκες και στο σωματότυπό μου αποφάσισα ότι το απλό μου ταιριάζει γάντι. επίσης αρχίζω και βγαίνω από το τρυπάκι, ότι όσο πιο μπούγια και αξεσουάρ τόσο καλύτερα. Αρχίζει να μ αρέσει η απλότητα. |
|
|
|||
|
|||
|
καλοταξιδη φιλε μου,οτι σε βολευει καλυτερα εσενα ειναι το καλυτερο.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επιστροφή στις "ρίζες". | Vagelis Gar | Ελλάδα | 41 | 12-06-2011 23:41 |
| Ρύθμιση πίσω ανάρτησης | zarcous | Τεχνικά θέματα διάφορα | 44 | 10-10-2010 09:39 |
| μπόσικα η πίσω ρόδα | sokin | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 10-05-2010 01:31 |
| πίσω ohlins 1100gs | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 12-03-2010 23:50 |
| ABS: Βήμα μπροστά ή πίσω; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 12-10-2009 16:32 |