![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Εψές Κυριακή, 30/10/2011, αφού πραγματοποίησα μία όμορφη μοτοπορεία (70χλμ) από Καρδίτσα έως στο Δήμο Μύκανης (πέριξ Καλαμπάκας), συνάντησα το φίλο jtnako (Γιάννη εκ Σιάτιστας), για μία κοψιδοχαρά και λοιπών!!! Αφού διάνυσα την μεγάλη ευθεία της Καλαμπάκας και αφήνοντας αριστερά μου τα πανέμορφα Μετέωρα, στρίβω δεξιά για Γρεββενά. Στα 5χλμ βρίσκεται ένα όμορφο κοψιδομάγαζο χωμένο μέσα στα πλατάνια και τα νερά!!! (Στο πίσω μέρος του μαγαζιού περνά ο Ασπροπόταμος, μέρος γνωστό στους endurades, για τα όμορφα περάσματα του) Η διαδρομή από Καλαμπάκα έως το μαγαζί, είναι εξαιρετική, απείρου κάλους ομορφιά, με νερά και μεγάλες συστοιχίες δέντρων εκατέρωθεν του δρόμου.. ![]() Η μεγαλοπρεπής ευθεία της Καλαμπάκας, και στο βάθος οι Μεγάλες Πέτρες!!! ![]() Ο πανέμορφος σταθμός των τραίνων στην Καλαμπάκα.. ![]() Τα πράσινα τούνελ!!! ![]() ![]() Ο "Πλάτανος" μέσα στα πλατάνια!!! ![]() Το GS-FORUM, μέσα στα πλατάνια!!! ![]() Ηρθε και ο κούκλος με την κούκλα του!! ![]() Μήπως έχουμε χάσμα γενεών!!! ![]() ![]() ![]() Ολα τα λεφτά το λουκάνικο τους... ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό πρόλαβα, να σώσω από τα δόντια του Γιάννη, για να φωτογραφήσω!!! ![]() ![]() Σε αυτό το σημείο, πρέπει να αναφέρω, υπάρχαν και άλλα όμορφα εδέσματα (π.χ. κεμπάπ χοιρινό, κεμπάπ πρόβειο) αλλά δυστηχώς, άργησε ο φακός να τα αποθανατίσει..!!! ![]() ![]() Και ο άρχων Ιωάννης, όπου γάμος και χαρά μέσα..!!! ![]() ![]() Γενικά ήταν μία όμορφη συνάντηση, ολιγομελής αλλά συντονισμένη, όπου οι ώρες περάσανε σαν νεράκι, (3 ώρες κουσκούσι και μεζέδες, καλά είναι νομίζω) Γιαννάκη να είσαι καλά, και να βρισκόμαστε όσο γίνετε περισσότερο... Σε περιμένω και για θαλασσομεζέδες κάπου στο Βόλο,
όποτε μπορείς φίλε... ![]() ![]() Εσένα και την οικογένεια σου... ![]() Καλές βόλτες φίλε μου και καλά χλμ πάντα... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο και στα πα·ι·δακια....
![]() Είσαστε πολυ τυχεροί εκει πάνω,γιατί είστε κοντά σε απίστευτες ομορφιες ![]() Πάντα έτσι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και σε μας ούτε κουβέντα??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίο μέρος, πριν κανα 2 μήνες είχαμε κάτσει εκεί....ωραία ήταν μέχρι τη στιγμή που "έσκασαν" δυο πούλμαν με Βούλγαρους(ες)...παλιοκατάσταση σας λέω...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφα....
![]() Ερώτηση αφελής (???) - Γιατί μπήκε στις προτάσεις, εφόσον έχει ήδη γίνει? |
|
|||
|
|||
![]() Γεια σου ΑΡΓΥΡΑΚΟ ΆΡΧΟΝΤΑ νομίζω πως με τον Γιάννη είστε αχτύπητο δίδυμο σηκώνω τα χέρια ψηλά Πράγματι ωραίο μέρος εκεί είχαμε σταματήσει με τον Teo φεύγοντας από το Μουζάκι με καταρρακτώδη βροχή. Φανταστικό μέρος
Πάντα τέτοια το Gs Forum φτιάχνει δυνατές φιλίες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και σε μας δεν είπες τίποτα έ;;;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τα λογια ειναι περιτα.... Μια εικονα χιλιες λεξεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ?????????? Δεν υπαρχουν και πολλες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το φιλαρακι μας ο ARGΙ.. ![]() ![]() ![]() Μετα απο μια τρελη μασα σουρα ηπιαμε και το καφεδακι μας ![]() και η τελευταια φωτογραφια απο τις δικες μου και μαλιστα η καλυτερη πριν την αναχωριση... ![]() Φιλε Αργυρη..Ηταν χαρα μου που ξανα βρεθηκαμε παλι και τα ηπιαμε...εεεε.. ειπαμε αν και δεν εχαμε και καιρο να βρεθουμε, ειχαμε τοσα πολλα να πουμε που η κουβεντα μας αστηρευτη,μας επιασε αδιαβαστους(σε θεμα φωτογραφιας). ΟΠΟΤΕ και λεω ΟΠΟΤΕ γουσταρης ξανα συνευρεση,οποια δηποτε στιγμη(ξερεις ολα τα πρωινα μου ειναι free)δεν εχεις παρα να με καλεσεις και γνωριζεις οτι οι διαδρομες πανω απο τ'αυλακι για μενα ειναι μια μπουκια ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ Σε φιλω(πολους χαιρετισμους στην συμβια Φωτεινη και στην κορακλα σου Στεφανια) Υ.Γ. Ο χαλβας οπως παντα απεχτος ο καλυτερος που εχω φαει....Χρωσταω κρασακι απο τα χερακια μου ![]() ![]() Last edited by jtnakos; 31-10-2011 at 17:07. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
QR codes.. Τι ειναι και πως "παιζει" το "πραγμα"?? | black_hawk | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 26-10-2011 22:14 |
"El Caminito del Rey" ("Το μικρό μονοπάτι του βασιλιά") | black_hawk | Κόσμος | 15 | 25-10-2011 16:55 |
..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
Ελικόπτερα του ΠΝ κυνηγούσαν επί 7 ώρες "άγνωστο" υποβρύχιο βόρεια της Κέας !!! | ckalfas | Ελλάδα | 33 | 26-01-2011 20:42 |