GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-07-2011, 13:09
γιαγια αρκουδα Ο/Η γιαγια αρκουδα βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ν. φιλαδελφεια
Μoto: BMW K 1200 LT NEXUS 500 AX1 HONDA KABASAKI ZX636RR GSR600 SUZUKI
Προεπιλογή καλιτερα σβιστα ολλα.....

βλεπεις εγω δεν φωραω κουκουλα τα λεω επωνυμα. και σε αλλους αρεσουν σε αλλους δεν αρεσουν.
το να λει κανει αυτο που πιστευει ειναι διμοκρατια το να του το απαγορευουν γιατι δεν τους αρεσει ειναι................ αυτα αντε και καλα να περνατε. οσο για εμενα ...θα με δειτε αν ερθετε σε καμια διαματιρια. θα με γνωρισετε γιατι δεν φωραω κουκουλα το πολυ να δερνω κανεναν ********** ματατζη που θα μου την εχει πεσει χορεις λογο η θα τσακονομε με κανεναν κοπανο που θα ξεσπαει στους αστυνομους μια που δεν εχει κοτσια να τα βαλει με τους ματατζιδες.......
παντος δεν θα με βρητε στην πολυθρονα καθισμενο....
αυτα και τελος απο εδω αντε να μην σας χαλαω την ηρεμια σας.....

Last edited by tsompanis; 04-07-2011 at 13:31.
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 13:28
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: καλιτερα σβιστα ολλα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από γιαγια αρκουδα Εμφάνιση μηνυμάτων
βλεπεις εγω δεν φωραω κουκουλα τα λεω επωνυμα. και σε αλλους αρεσουν σε αλλους δεν αρεσουν.
το να λει κανει αυτο που πιστευει ειναι διμοκρατια το να του το απαγορευουν γιατι δεν τους αρεσει ειναι................ αυτα αντε και καλα να περνατε. οσο για εμενα ...θα με δειτε αν ερθετε σε καμια διαματιρια. θα με γνωρισετε γιατι δεν φωραω κουκουλα το πολυ να δερνω κανεναν σκατομπατσο ματατζη που θα μου την εχει πεσει χορεις λογο η θα τσακονομε με κανεναν κοπανο που θα ξεσπαει στους αστυνομους μια που δεν εχει κοτσια να τα βαλει με τους ματατζιδες.......
παντος δεν θα με βρητε στην πολυθρονα καθισμενο....
αυτα και τελος απο εδω αντε να μην σας χαλαω την ηρεμια σας.....
είσαι offline και δεν υπάρχει λόγος να σου επικοινωνήσω την άποψή μου...
είσαι offline και δεν έχει νόημα αυτό που γράφεις γιατί δεν θα μάθεις ποτέ εάν γίνεσαι κατανοητός από τους υπόλοιπους.
το οτι πετάς μια γενικόλογη τοποθέτηση στον αέρα και μετά είσαι offline μου αποδεικνύει πως κάπως αλλιώς εννοείς την "δημοκρατία" αλλά είσαι offline και δεν μπορείς ούτε αυτό να μου εξηγήσεις...
ίσως λοιπόν βρεθούμε στη πλατεία, τον "φυσικό" χώρο των συγκεκριμένων αντιπαραθέσεων και σίγουρα όχι σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ που ασχολείται με λαδόξυδα και ελαστικά....
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 13:34
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 20:54
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

ΔΕΝ συμφώνησα ποτέ με τις απόψεις του "γιαγιά αρκούδα", ούτε και μου άρεσε ο τρόπος που τα έγραφε... και το έχω γράψει κιόλας.
ΟΜΩΣ, δεν μου αρέσουν και πολλών άλλων και επίσης δεν αρέσουν και οι δικές μου σε κάποιους άλλους.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ... "τσομπάνη" καλύτερα να γυρίσεις στα γίδια σου και να μην γίνεσαι νταβάς στα δικά μας @ρχίδια.
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 21:04
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
ΔΕΝ συμφώνησα ποτέ με τις απόψεις του "γιαγιά αρκούδα", ούτε και μου άρεσε ο τρόπος που τα έγραφε... και το έχω γράψει κιόλας.
ΟΜΩΣ, δεν μου αρέσουν και πολλών άλλων και επίσης δεν αρέσουν και οι δικές μου σε κάποιους άλλους.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ... "τσομπάνη" καλύτερα να γυρίσεις στα γίδια σου και να μην γίνεσαι νταβάς στα δικά μας @ρχίδια.
Γιάννη μου συγκρατήσου δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε!!!

Στο λεω αυτό γιατι πρεπει να αναμένεις και συνεχεια ……. Μεχρι κλειδώματος του θέματος αυτού….!!

Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 21:13
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη μου συγκρατήσου δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε!!!

Στο λεω αυτό γιατι πρεπει να αναμένεις και συνεχεια ……. Μεχρι κλειδώματος του θέματος αυτού….!!

Θεολόγε, περισσότερο με χαλάει ο "τσαμπουκάς" του εκάστοτε νεόκοπου χωροφύλακα, σε όποια συγκυρία κι αν εκφράζεται.
Εμένα προσωπικά με προσβάλουν πολύ χειρότερα οι τοποθετήσεις "περί προδοτών" και άλλα τινά ανεγκέφαλα (κατά την γνώμη μου)... όμως θα με προσέβαλε περισσότερο σαν άτομο το "νταηλίκι" του κλειδώματος ή της διαγραφής θεμάτων ή μελών ακόμα και αν διαφωνώ μαζί τους.
Εκτός εάν το ζητούμενο είναι η "καθαρότητα" ατόμων, απόψεων, φυλών, φύλων κλπ, οπότε τότε "περισσεύουν" άλλοι!!!!!

Last edited by yannis; 04-07-2011 at 21:16.
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 21:58
Albatros Ο/Η Albatros βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: YAMAHA FJR 1300 F650GS KYMCO 400 Exiting

Reply With Quote
Παλιό 04-07-2011, 22:51
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Γιατί αυτή η αντάρα παιδιά ????

Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γράψει ότι θέλει και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συναινέσουμε ντε και καλά με αυτά που γράφει η να διαφωνήσουμε,και αν ναι αν αποφασίσουμε να απαντήσουμε δεν νομίζω ότι πρέπει να γράφουμε με αυτόν το τρόπο .

Ειλικρινά κάποιες φορές εκπλήσσομαι με αυτά που διαβάζω οσον αφορά τις ύβρεις αλλά και την αθυροστομία
με αποτέλεσμα να δυναμιτίζουν το θέμα .

Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 00:39
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

είμαι στο φόρουμ κάμποσο καιρό και πρώτη φορά βλέπω να κλειδώνουν έτσι τα θέματα, τι έγινε άλλαξε διαχειριστές?
Εμένα με χαλάσανε 2-3 πραγματάκια και απλά απομακρύνθηκα όμορφα και κόσμια,
όποιος δεν μπορεί τον διάλογο να κάνει το ίδιο και όχι να τα βάζει με συγκεκριμένους ανθρώπους και τόσο φανερά!!!
η αδιαφορία είναι το χειρότερο και το ένοιωσα καλά, απλά συνεχίστε το σε όποιον δεν σας κάνει και θα το καταλάβει από μόνος του………
………

Έφυγα από τα 2,666 μηνύματα

Last edited by gandreas; 05-07-2011 at 00:40.
Reply With Quote
Παλιό 05-07-2011, 00:54
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
είμαι στο φόρουμ κάμποσο καιρό και πρώτη φορά βλέπω να κλειδώνουν έτσι τα θέματα, τι έγινε άλλαξε διαχειριστές?

γιατι ρωτας?θες να πληρωσεις τα κοινοχρηστα?

Εμένα με χαλάσανε 2-3 πραγματάκια και απλά απομακρύνθηκα όμορφα και κόσμια,

δεν απομακρυνθηκες τελειως κιολας...
αφου εγραψες σημαινει οτι διαβαζεις...
εκτος κι αν κρατας στατιστικα για το ποσα θεματα κλειδωνονται!

όποιος δεν μπορεί τον διάλογο να κάνει το ίδιο και όχι να τα βάζει με συγκεκριμένους ανθρώπους και τόσο φανερά!!!
η αδιαφορία είναι το χειρότερο και το ένοιωσα καλά, απλά συνεχίστε το σε όποιον δεν σας κάνει και θα το καταλάβει από μόνος του………
………

Έφυγα από τα 2,666 μηνύματα
χαλαρωσεεεεεε!
μην κανεις μουτρα σαν γκομενα!ο καθενας εχει δικαιωμα να γραφει ελευθερα τις αποψεις του εστω κι αν ειναι κουταμαρες,κι οι υπευθυνοι του forum εχουν δικαιωμα να διαχειριζονται οπως θελουν την οποιαδηποτε κατασταση απο τη στιγμη που αυτοι εχουν και την ευθυνη!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης