GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Μουσική

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 24-07-2011, 18:33
SenseiG Ο/Η SenseiG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΘΗΝΑ
Μoto: HONDA VARADERO MK2 1000 ABS
Μηνύματα: 22,711
Προεπιλογή Το "κοκτέιλ" ουσιών που της στοίχισε τη ζωή – Κοσμοσυρροή στο σπί

Ένα “κοκτέιλ” κοκαΐνης, ηρωίνης, χαπιών ecstasy και κεταμίνης φαίνεται πως στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη τραγουδίστρια, Amy Winehouse, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου (23/07) στο διαμέρισμά της στην Αγγλία. Ο χωρισμός δε από το σύζυγό της φαίνεται πως ήταν η χαριστική βολή, που οδήγησε στον “προαναγγελθέντα” θάνατο ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς της και όχι μόνο...



Σχετικά links Σύμφωνα με την Daily Mail, ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναφέρουν πως η τραγουδίστρια είχε αγοράσει το μοιραίο “κοκτέιλ” ναρκωτικών από έναν έμπορο, μία ημέρα πριν το θάνατό της, ενώ αναφέρουν ακόμη, πως εκτός αυτού, κατανάλωσε και μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
“Η Amy ήταν αποφασισμένη να κάνει ένα μεγάλο την Παρασκευή το βράδυ. Είχε πάει σε μία παμπ στο Camden, αλλά ήθελε να συνεχίσει το “πάρτυ” στο διαμέρισμά της.
Κανείς από εμάς δεν ήξερε, ποιος ήταν μαζί της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου”, δήλωσε η πηγή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Εν τω μεταξύ, φίλοι της αδικοχαμένης τραγουδίστριας δήλωσαν στη Sunday Mirror, πως εκτίμησή τους είναι, ότι ο θάνατός της επήλθε από χάπι ecstasy, που συνδύασε με πολύ αλκοόλ.
Σημειώνεται δε, πως η Winehouse έπασχε από εμφύσημα, μία πάθηση στους πνεύμονες, που προκαλεί διαταραχές και δυσκολία στην αναπνοή.
Την Κυριακή (24/07) αναμένεται να τελεστεί νεκροψία, που θα ρίξει φως στα αίτια του τόσο πρόωρου τέλους της.
Remembering Amy Winehouse by tvnportal
Κοσμοσυρροή στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή
Συγκλονισμένοι είναι οι θαυμαστές της, που συρρέουν μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης έξω από το σπίτι της, για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια, να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της ή να αφήσουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο σημείωμα.
Μία κιθάρα, μία φωτογραφία της, κεριά και γράμματα συνθέτουν το σκηνικό έξω από το 2.5 εκατομμυρίων λιρών διαμέρισμά της στο Βόρειο Λονδίνο, όπου βρέθηκε νεκρή.
Η Amy Winehouse ήταν μία αμφιλεγόμενη και ισχυρή προσωπικότητα, με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και είχε όλη τη ζωή μπροστά της, για να το εξελίξει.
Δυστυχώς, δεν είχε την αυτοπειθαρχία και τους ανθρώπους στο πλευρό της, που θα τη βοηθούσαν να απεξαρτηθεί από τις ουσίες, με αποτέλεσμα το “νήμα” της ζωής της να κοπεί τόσο πρόωρα.
Το μόνο σίγουρο πλέον είναι, ότι από το απόγευμα του Σαββάτου (23/07), έχει περάσει στη σφαίρα των μύθων...
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μου τη δίνει που ... σε καιρό κρίσεως, ορισμένοι δεν "ρίχνουν" τις τιμές τους ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Μου τη δίνει που ..... 30 22-06-2011 10:55
Το βίντεο της ημέρας - "Συγκρουόμενα" στο δρόμο SenseiG Κόσμος 9 18-04-2011 13:42
Το 5ο "Gay Pride" της Αθήνας στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Arkas Επικαιρότητα 23 15-06-2009 20:13
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ανακοινώσεις 90 23-05-2009 19:39
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα skippybi Επικαιρότητα 4 09-01-2009 20:57


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:05.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!