![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επισκεύασα για πρώτη φορά το ελαστικό του varadero φίλου μου με το γνωστό kit επισκευής ελαστικών στην Βοβούσα Ιωαννίνων (είχε πάρει ένα ρόκα γιγαντιαίων διαστάσεων) και μέχρι να επιστρέψουμε στην Καλαμπάκα, που είναι και το σπίτι του φίλου, μας είχε φάει το άγχος αν τελικά θα κρατήσει η επισκευή, ο φίλος έκανε άλλα 300 χιλ. πριν πάει σε βουλκανιζατέρ χωρίς να χάσει ούτε ένα psi.
Η δεύτερη επισκευή έγινε στην Ρουμανία σε tiger 1050 (μυτερή πέτρα έκανε την ζημιά) κάναμε περίπου 1000 χιλ. χωρίς και πάλι κανένα πρόβλημα. Φέτος στην λίμνη Garda το gs άλλου φίλου πήρε ένα μικρό κομμάτι μέταλλο στο πίσω ελαστικό, κάναμε 2500 χιλ. εκ των οποίων τα 400 χιλ. στην Αλβανία (όποιος έχει πάει ξέρει τη εννοώ) χωρίς και πάλι κανένα πρόβλημα. Στο ίδιο ταξίδι αλλά στην Cortina d Ampezzo ο ίδιος φίλος με το varadero ξανά λάστιχο, διπλός με τριπλέτα, 2000 χιλ. όπως ανέφερα και πιο πάνω τα 400 χιλ. στην Αλβανία, κανένα πρόβλημα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Σημείωση: Σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρξε απώλεια αέρα. |
|
|
|||
|
|||
|
Από συζήτηση με ειδικό αντέχει πολύ,θεωρείται τελική επισκευή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμπέρασμα: Πολλά λάστιχα ρε φιλαράκι!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ειναι αυτο που ειναι μεσα στη ζαντα κε ειναι σαν ζελε ?
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=giclas;425158]ειναι αυτο που ειναι μεσα στη ζαντα κε ειναι σαν ζελε ?[/QUOTE
Όχι. Μιλάω για το kit που περιλαμβάνει αμπούλες, κορδόνια, κόλα και δύο εργαλεία ένα για να μεγαλώσεις την τρύπα και ένα για να βάλεις το κορδόνι μέσα στο ελαστικό (δεν παραθέτω κάποιο λιγκ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση) |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=TALON;425782]
Απόσπασμα:
1)Τα κορδόνια ΔΕΝ τα εμπιστευομαι και πολυ.....εχουν ακουστει αρκετες αστοχιες ![]() ![]() ![]() (ασε που η κολλα τους πρεπει να ειναι φρεσκια για να γινει σωστα η εργασια επισκευης...)εγω πάλι βρηκα την υγειά μου με αυτο εδω.... ![]() ![]() ![]() 2)Οσο για την διαφημηση...γιατι να θεωρηθει ???
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=vasorfa;425857]
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=giclas;425862]
ήταν το επομενο που ηθελα να συμπληρώσω,αλλα με πρόλαβες ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είναι μόνιμη λύση; Διαφορές με το κορδόνι; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αρνητικο που εντοπισα εγω...ειναι η΄λίιιγο τσιμπημένη τιμή του... ![]() ![]() (αν θες μπορουμε να βρεθούμε για να το διαπιστώσεις και ο ίδιος!!) Last edited by vasorfa; 22-07-2011 at 10:06. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| SENSOR ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ | NIKOS PAPADOPOULOS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 12-10-2010 20:53 |
| ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ..;; | John1150 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 29-03-2010 15:14 |
| ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ | MARK | Ανέκδοτα | 14 | 02-02-2010 00:20 |
| Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ) | pepax66 | Ανέκδοτα | 13 | 17-11-2009 13:55 |
| ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ... | Γεώργιος Γαϊτάνος | Χιούμορ | 7 | 12-03-2009 15:41 |