![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κάλημέρα σε όλη την παρέα του forum! Πήρα και εγώ τον λόγο σήμερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μήπως και κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει. Το προηγούμενο σάββατο και ενώ ήμουνα στον δρόμο από θεσσαλονίκη για καβάλα 20χλμ. πριν την καβάλα η μηχανή μου έβγαλε εκτός το ABS. Ένα λεπτό αργότερα δεν λειτουργούσανε ούτε φώτα ούτε flas ούτε κόρνα. Σταματώντας στην άκρη του δρόμου και μιλώντας με το mobile ο τεχνικός διέγνωσε ότι κατά 90% έφταιγε η μπαταρία! Ξαναθυμίζω ότι αυτό έγινε σάββατο!!! Τελικά η μηχανή έμεινε στην καβάλα σε φιλασώμενο χώρο όπως και με διαβεβαίωσε το mobile αλλά η μηχανή μου ξεκίνησε για το συνεργείο του κύριου Τρικαλιώτη (επίσιμο συνεργείο θεσσαλονίκης) την τρίτη αργάμιση γιατί ήταν εκεί γύρω στις 14:30!!! Δύο μέρες ΑΧΡΕΙΣΤΕΣ!!!
Ο τεχνικός εκεί μου είπε το ίδιο πράγμα δηλαδή ότι βραχικύκλωσε η μπαταρία και το κόστος ήταν 170 ευρώ!!! ΕΛΕΟΣ για μια ####μπαταρία που απο ότι ρώτησα δεν ήταν τις BOSH(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) ούτε κάποιας άλλης γνωστής εταιρίας! Για να μην πολυλογό έκανα και το servis τον 30000χλμ γιατί υπολόγιζα την άλλη παρασκευή να φύγω ταξιδάκι στο εξωτερικό. Με τα πολλά πήρα την μηχανή μου την πέμπτη 6μέρες μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισα. Τιμή όλα μαζί 418ευρώ!!! Ξεκινώντας εχθές μια μέρα μετά την παραλαβή της μοτοσυκλέτας από το συνεργείο και κατευθυνόμενος και πάλι για καβάλα μαντέψτε τι μου συνέβει; Ακριβώς έμεινα και πάλι στον δρόμο από το ίδιο πρόβλημα νύχτα στην εγνατία και με τα νεύρα στα κόκκινα! Ερώτηση: Πως να ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα για το εξωτερικό με την μηχανή και την εταιρία που σε πάει ΠΑΝΤΟΥ και δεν σε αφήνει ΠΟΤΕ!!! Γιατί αυτά άκουγα και γι'αυτό το λόγο πήρα BMW. Θα σας ενημερώσω από εβδομάδα για την εξέλιξη τις περιπέτειας μου. Αν κάποιος έτυχε να πάθη κάτι παρόμοιο ή άκουσε κάτι ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
η μιζα δουλευε οταν εγιναν αυτα ? και τα 418 που εδωσες για πιο λογο ,αφου ηταν η μπαταρια μονο ?τι αλλο αλαξανε ?
Last edited by nivo; 16-07-2011 at 11:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Παρακαλείται να απαντήσει ο Νάπο για το πρόβλημα.
Πέραν της πλάκας μήπως η δεύτερη μπαταρία μετά την αλλαγή είναι αφόρτιστη.Εκανες κάποια χιλιόμετρα ή την άφησες παρκαρισμένη για μέρες? Επίσης δες τους πόλους της μπαταρίας Last edited by geolag; 16-07-2011 at 11:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Η μηχανή πέρασε από τον εγκέφαλο για πιθανή διαρροή ρεύματος/βραχυκυκλώματος;
|
|
|
|||
|
|||
|
Την μπαταρία στο συνεργείο μου την πέρασαν καινούρια γιατί η άλλη ήταν βραχηκυκλωμένη. Οσο για την φόρτιση τι να πω! Την πήρα την πέμπτη και παρασκευή που πήγαινα για καβάλα με 140χλμ στον δρόμο για 45 λεπτά (τοσο κράτησε η βόλτα) θα έπρεπε να δουλεύει ρολόι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πέρασε και από τον εγκέφαλο της εταιρίας γιατί έγινε και το servis τον 30000χλμ. Και μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα η 5 εγκέφαλη της μηχανής!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
πηνία μήπως ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια ματιά στον ανορθωτή τάσης ίσως ?? Επίσης τώρα θα ξαναπλήρώσεις ??
Μήπως πρέπει να στην φτιάξουν δωρεάν αυτήν την φορά? ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
η καθε καινουργια μπαταρια νομιζω οτι θελει καποιες ωρες φορτιση πριν τοποθετηθει............οι περισσοτεροι δεν το κανουν με το σκεπτικο οτι θα φορτιστει εν κινησει και δεν εχει αναγκη το οποιο ειναι ΜΕΓΑ λαθος..........δεν θελουν να αποασχολουν τον φορτιστη του μαγαζιου για τοσες πολλες ωρες .............
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ABS ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!! | jimpa | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 23-05-2011 19:50 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΖΙ | Hlias850GS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 03-04-2011 14:17 |
| ΠΛΕΞΟΥΔΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ... | lostre7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 25-11-2010 16:59 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 09:36 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 22:52 |