![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά είμαι σε δίλημμα και ζητάω βοήθεια στην επιλογή ελαστικού!
Το δίλημμα λοιπόν είναι το εξής:-Μetzeler tourance -Michellin anakee 2 -Bridgestone battlewing 502(πρώτη τοποθέτηση) Υ.Σ Η μοτο μου είναι το g650gs 09 |
|
|
|||
|
|||
|
Anakee και ξερό ψωμί!
|
|
|
|||
|
|||
|
Tα metzeler sahara μάλλον δεν τα σκέφτεσαι καθόλου ε?
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό μου φαίνετε σαν λάστιχο αν και δεν ξέρω για άσφαλτο και βροχή τι κάνει όπως και αν βγαίνει για 19άρα ζάντα μπροστά
|
|
|
|||
|
|||
|
Τις ίδιες απορίες έχω και γω !
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Στο χώμα φίλε μου σε σχέση με τα Tourance έχεις εικόνα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο, μη το ψάχνεις. Θα δοκιμάσεις τα μεν, αργότερα θα δοκιμάσεις και τα δε, και θα κρίνεις στο τέλος ο ίδιος τι κάθεται στον Γιώργο. Όχι τι κάθεται στον Νίκο, ή στον Γιάννη, ή στον Κώστα. Ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από τη μοτο του, και οδηγεί με τον δικό του τρόπο. Το δικό μου φόραγε τα Metzeler sahara. Δεν είμαι χωμάτινος, και δε θα τα ξανάβαζα. Φάρεσα τα Tourance EXP, και δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Και τα 3 λάστιχα που αναφέρεις, θεωρούνται κορυφαία. Τα δοκιμάζεις και θα κατασταλάξεις.
Καλή επιλογή! |
|
|
|||
|
|||
|
Τα καινούρια tourance όμως δεν φαίνονται πολύ του δρόμου?
Τα anakeee φαίνονται σαν να μπορείς να πηγαίνεις και λίγο από χώμα, εκτός και αν με ξεγελά η εμφάνιση δηλαδή άλλο να δείχνουν και άλλο ναι είναι ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα TOURANCE EXP είναι όντως πιο "ασφάλτινα'' εγώ έλεγα για τα απλά TOURANCE
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΑ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!! | windman1200 | Χιούμορ | 19 | 10-10-2011 15:09 |
| ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ. | MARK | Κοινωνική ευαισθησία | 2 | 18-03-2010 10:22 |
| ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΣΑΚΟΥΣ ΓΙΑ R1200GS | DIOYK1381 | Ζήτηση | 7 | 28-02-2010 07:14 |
| ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-12-2009 19:55 |
| ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ | Alext | Χιούμορ | 10 | 20-05-2009 14:03 |