![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστικοί συμφορμήτες θέλω τα φώτα σας. Έχω ένα GS 2006 απλό και θέλω να προσαρμόσω τα πλαινά φλάπς χωρίς να αλλάξω την μπροστινή βάση της μύτης. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή όχι; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων .
|
|
|||
|
|||
![]()
Το σωστο θα ηταν να αλλαξει την βαση, γιατι υπαρχουν αναμονες για τα φλαπς.....
Διαφορετικα θα πρεπει να βάλεις λαμακια για να κρατησουν τα φλαπς, με πατεντα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πάντως τα έχω πιάσει, (χρόνια τώρα, και μάλιστα σε δυο μηχανές) χωρίς λαμακια. Απευθείας, με άνοιγμα δυο όπων αριστερά και δυο οπων δεξια!
Μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα. Διαλέγεις και παίρνεις ![]() Αν έχεις όρεξη να φτιάξεις λαμακια και αισθάνεσαι πιο σίγουρος με τα αυτα, κανε το έτσι. Το σίγουρο είναι, ότι θα είναι πιο γερή η εδραση τους απο ότι χωρίς αυτα. Το ερώτημα όμως για εμένα είναι: Είναι απαραίτητα; |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο καταρχήν σ ευχαριστώ για το χρόνο σου. Το ερωτημά σου είναι πολύ σωστό. Αυτό σκεφτομουνα και εγω και γι αυτο είπα να ζητήσω τα φώτα σας . Και πάλι ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιβεβαιώνει κι εγώ.
Απλό τρύπημα και λαστιχοροδέλες, και κρατάνε χρόνια τώρα στο δικό μου. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
το ιδιο και εγω απλως εβαλα λιγο πιο φαρδιες ροδελες!!10 λεπτα δουλεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ φοράω τα flaps 4,5 χρονάκια χωρίς λάμα από κάτω. Μοναδικό πρόβλημα ότι με τους συντονισμούς γίνανε κάποια μικρο ραγίσματα στις τρύπες που περνάνε οι βίδες τους χωρίς όμως να κινδυνεύουν ακόμα. Δε ξέρω αν μετά από 4,5 χρόνια και 60.000 χλμ θα άντεχαν καλύτερα με τα λαμάκια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Βεβαια μιλαμε για adv,που μπορει να παιζει και καποιο ρολο.... Last edited by Ακιs; 21-03-2013 at 01:00. |
![]() |
|
|