![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πλακα κανεις....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και όμως το είδα χτες στις ειδήσεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πίστευα οτι δεν θα τολμούσε κανείς(εκτός από μένα) να το κάνει...
απάνω τους... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εμένα μου άρεσε η χειραψία μετά το λιώσιμο . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και το βλεμα του!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και η αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό .
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστείτε Δήμαρχο στην Ελλάδα να το κάνει αυτό...
Άσε που θα φάει το ξύλο της αρκούδας από τον αλυσιδάτο γκόμενο-οδηγό... Άσε που θα βγει ο Συνασπισμός το ΚΚΕ-ΜΛ, το ΕΤΑΠ, οι Ανώνυμοι Αναρχικοί, ο σύλλογος προστασίας της χελώνας Καρέτα Καρέτα, το συνδικάτων καθαριστριών, οι μεγάλο δημοσιογράφοι- καρχαρίες στα κανάλια για να διαμαρτυρηθούν για την αυθαιρεσία του κράτους και του δήμου αλλά και του τέως βασιλιά (δεν έχει σχέση με το θέμα αλλά πάντα πουλάει...) Ααααα μάλλον θα κάνει δηλώσεις και η Λαίδυ Άντζελα.... ![]() ![]() Υ.Γ. Πέραν της πλάκας.... είναι αλήθεια αυτό...??????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι,εγω αν ημουν ο δημαρχος θα χα χεστει απ το φοβο μου με τη φατσα και το στυλ του...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστο | antonis1150GSA | Μου τη δίνει που ..... | 12 | 18-05-2011 10:06 |
Εντοπίστηκαν «πειραγμένες» αντλίες σε βενζινάδικο της Πειραιώς | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 09-05-2011 22:14 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 20:13 |
Η κινεζική παρουσία στον Πειραιά ανησυχεί τις τουρκικές επιχειρήσεις | MARK | Επικαιρότητα | 15 | 12-10-2010 20:20 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 17:00 |